Mavi34 Ebruuuusalman ben şimdi 8+3 um ama 5.hafta civarında yüzümde lekelenme olmuştu. Kasiklarimda arada ufaktan batmalar oluyordu. Ve gün içinde uyuklamaya başlamıştım ☺
Semaarya Ebruuuusalman ben mide bulantimdan duramıyordum su içsem çıkartıyordum kokuya hassasiyetim çok oldu uyudugum yastık kılıfından bile tiksiniyordum buzdolabını acamiyordum hergun ağlıyordum geçsin yeterr diye o günleri hatırlamak bile istemiyorum
Mavi34 Azramina21 valla sanırım gittikçe artıyor ilk günler arada yarim saat şekerleme yapardım. Şimdi 8+3de bir saat uyanıksam.2 saat uyuyorum 🙃
Mavi34 Azramina21 ben tam tersi hic uyku sevmeyen biriydim. Bugün artık piskolojik.bozuldu ben neden bu kadar uyuyorum diye 2 kez agladim 😄
Ebruuuusalman Mavi34 dogruda iste benim bide kziim var yani ne kdr uyku bassasa uyuyamiyorum saglik olsun saglicakla gelsinlerde bu hallerimiz gelip gecer 🤗🥰
Semaarya Sdakc 16.haftamda geçti o da doktorum zofer ilacı yazdı en son o ilaç sayesinde kendime geldim umarım sizinki kısa surer
Mavi34 Ebruuuusalman aynen yeterki sağlıkla gelsinler. Rabbim yawrun için ayakta duracak gücüde versin sana