etrhn Sabahtan beri sancım vardı saat 7den beri takip ediyorum 20dk ara ile geliyor ve kanlı akıntımda(sanırım nişan) var. Sizce hemen hastaneye gitmeli miyim? Bebeğin hareketleri iyi şuan. Doktorumun aramakta emin olamadım ilk doğumum olucak
Balarisi23 etrhn bence arayın gidin bi muayene etsinler her ihtimale karşı riske atmayın kaç haftalıksınız
Dilekcnkn etrhn Bence arayın her zaman sancı oldu diye normal olucak diye bir kural yok ihmal etmeyin kendi fikrimce ☺️ Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
Bnselz etrhn canım ilk doğumun olduğu için 10 dk inmesini bekle dicem ama. Zaten acıklığın azssa tekrar eve gönderiyolar bebişin sağlığı acısından nişanında geliyormıs acile git istersen
etrhn Bnselz şimdi geldim hastaneden nişanım gelmiş gercekten :) Sancım 40larda olduğu için eve gonderdiler pazartesi suni ile başlatıcaklar doğumu. Hemşire beni hiç ciddiye almadı 20 dk aralık çok uzun dedi 😂
etrhn Bnselz gece gittiğimde bir parmak kadardı sabah sancılar sıklaşınca tekrar gittim o zaman 4-5 cm dediler
YazeeL etrhn belirtiler onu gösteriyordu o yüzden dedim sağlıcakla büyütün bebişi darısı bize inşşşş çok dua edin benimde son 9 günüm