beklerken123 5 gün önce kan testi verdim 2 çıktı dünde gebelik testi yaptım kaset test tek çizgi çıktı galiba yok gibi böyle olan var mı acaba sonra pozitif olan umutluydum ama umudum tükendi galiba artık kısmet diyorum
Ayseyavuz beklerken123 cnm adetimden beri kasık ağrısı yaşıyorum ilk başlarda beyaz akntmda vardı test yaptım dyanamayp negatif çıktı
Guneyinannesi1 beklerken123 Ilk gebeligim kurtjla sonuclandi… Adetimden 1 gün önce yapmistim negatifti.. Adetim gecikti 4 gün sonra pozitif görmüştüm
Gulceefe-00 beklerken123 benim adetten üç gün önceki kan testi 1.58 di. Adet bir gün geçtikten sonraki kan ise 122 çıktı. Bu durumda yumurtlama gününüz dollenmenin ne zaman olduğu da önemli.
beklerken123 Ayseyavuz bende öyle canım kaşık ağrısı yaşıyordum diğer hamileliklerimdekiyle aynı belirtiler vardı bende acaba mı dedim kanpıhtılaşması var erken öğrenmemde lazım
beklerken123 bukusum bugün adet günüm ben adetten 5 gün öncesinde baktırmıştım kan pıhtılaşmasından dolayı erken öğrenmem lazım yoksa bu kadar sıkınıtya girmek istemezdim adet geçerse yapardım bi kere yoksa yok derdim çok sıkıntılı oluyor böylede
beklerken123 Guneyinannesi1 ne kadar mutlu olur insan böyle birşey olsa hamile olsam bile acaba diğerleri gibi olucak DİE mutlu bile olamam rabbim kimseyi önce buldurup sonra kaybettirmesin inşalah acı oluyor
[silindi] Benim de 3 gün var yarın sabah yapsam mı yapmasam mi kararsızım eğer yoksa üç gün daha aceba var mı diye beklemekten iyidir yapayım diyorum sonra aman boşver bekle diyorum kararsızım.☺️
beklerken123 [silindi] bir sebep olmadıktan sonra beklemek en mantıklısı ben böyle bakmaktan yoruldum birde olmadığını görünce umutlar suya düşüyor
beklerken123 Gulceefe-00 evet canım buda olabilir diyorum ama iki kere test yapınca negatifi görünce umutlarım tükeniyor bir boş gebelik birde kimyasal yaşadım o yüzden hep bi korkuyla yaşıyorum
Serraa123 beklerken123 Bende senin gibiyim canım. Pıhtılaşmam var iki kayıbım var erken öğrenmem lazım iğneye başlamam için adetime üç gün var sabah test yaptım ama negatif acaba erken mi yaptım diye düşündüm😕
[silindi] beklerken123 valla dayanamadım yaptım silik çizgiyi gördüm ☺️ ALLAH’IN izniyle. isteyen herkese nasip etsin inşallah RABBİM 🤲
beklerken123 Serraa123 aynı durumdayız canım rabbim yardımcımız olsun kucaklarımızı bol koymasın inşallh
beklerken123 Ayseyavuz bugün adet günüm yarın tekrar bi yaparım her ihtimale karşı son kez çıkmazsa hasta olmayı beklerim artık
Serraa123 Ayseyavuz 14 nisan da olmam lazım canım adet olucakmıs gibi de ağrılarım var hayırlısı bakalım🙂
Ayseyavuz Serraa123 erken gebelik testleri var cnm onlardan yap herkes dyo bu zamanlarda eğer varsa pozitif ckma olasılığı yuksekms