Fiknet Sevgili deneyimli anneler, bebek bezinde memnun kaldığınız markalar nelerdir? Ve de şimdiden kaç numara almamız lazım. 1 veya 2 numaralı kaç adet bez alsak ilk başta işimizi görür? Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum
BurcuLice Fiknet canım sleppy natural alıcaksan 2 numaradan başla 1 numara diğerlerine göre ebat olarak küçük çünkü ben molfix 1 numara aldım 60 adet duruma göre pişik vs yapmazsa devam edicem kilosuna göre bir soeun çıkarsa sleppy bio naturali denemek istiyorum birde
melikeyldrm_54 Fiknet bende bugün aldım Sleepy 1 numara içinde 45 adet var 101den aldım o bitince 2 numaraya geçerim artık
Portakalgeliyor Fiknet sleppy bebek bezi 4 paket 1 numara 4 paket 2 numara 4 paket 3 numara aldım baby turco 1 tane 1 ,2,4 numara 3 tane 3 numara :)
aydemirtas Fiknet ben ilk iki çocuğumda da molfix kullandım. Şimdide onu kullanıcam. Ne olur ne olmaz diye molfix de başta küçük paket 0 numara ve 1 numara aldım çünkü çocuktan çocuğa değişebiliyor
3prensesannesiii anneadayi33 Ben kızıma kullanıyorum canım memnunum ama arkadaşın dediği gibi ebatları küçük bir beden büyük alıyorum ben 😊
Goncagul27 Prima bebek bezi en iyisi bir paket yenidoğan al sonra 1 numara al benim çocuklarıma diğer bezler pişik yaptı
Eylul58 Fiknet Sleepy natural kulkanıyorum memnunum 3700 gr dogdu oglum 1 numarayi en fazla 2 hafta kullandik 2 numaraya geçtik sizdirmiyor bebegimin alti kuru kaliyor