Meryem2021 Arkadaşlar ben bugün hamileyken karın sevilince sanki doğuma çağrı gibi olur diye duydum Baska bunu duyan var mı. Benim sürekli elim karnımda cnki😊😊
zeyzey87 Meryem2021 valla ben 8 aydır seviyorum,gelen giden yok tüm gebelerinde genelde eli karnında olur.nasıl bi bağlantı kurup böyle bişey söylediler ben anlayamadım🤦🏼♀️
Pamugunannesi1 Meryem2021 Bunu düşünen ne düşündü bilmiyorum 😅 Benim elim karnımda herşeyde yatarken uyurken yürürken erken mi doğum yapıcam yok öyle bişey bacım inanma 😀
[silindi] Meryem2021 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️34 haftalık gebeyim 4 haftalıktan beri elim karnımda şimdiye kadar bebeğim doğdu da 8 aylık olmuştu. Bu gözler bunu da mı görecekti 😩😩
Zeynep_18 Meryem2021 arkadaşım benim düğün gecemde doğum yaptı, hastaneye biz götürdük korkudan ağlıyordu bende karnını sevdim korkmasın diye, ebede bana sesini yükseltmişti. Sanki çocuk hemen çıkacak gibi🙄
Meryem2021 Bana da sacma geldi de duyan var mı dedim acaba bir de doktor söyledi dediler daha da tuhaf geldi 😂😂benim de öyle seviyorum konuşuyorum sürekli 😊😊35+4 üm doğum sancısı baslams ona bağladılar hatta 😊😊
sulece Meryem2021 ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep severim karnımı 38+4 teyim hala beklemedeyim
Meryem2021 Bence de insanın eli sürekli karnına gidiyor benim gibi duyan var mı merak etmiştim 😊😊 doktor demiş ona da şaşırdım bir doktor bunu söyler mi diye.
Leylaalin Meryem2021 Eeyy allahim ya 😂 Doğduğunda boynundan öpme elinden öpme yanaktan öpme şöyle yapma böyle yapma Allah aşkına biz doğurduğumuz çocuğumuzun ve karnımızda olan bebeğimiz nasıl sevmeliyiz acaba 🤔🤔
Meryem2021 Valla bende sevmeden yapamam canım göbişim canım bebişim sevmeye devam edeceğim tabiiki de 😊😊
Susam1 Meryem2021 millet gerçekten kafayı yemiş ya bunuda ilk defa duydum bakalım daha neler duyacaz 🙄😁
YuvarlanamayanPandaa Meryem2021 o zaman burdan minik şeftalime sesleniyorum seviyorum diye gelme sakına daha miniksin 😂 kız olurmu öyle şey ne güzel bir bağ oluyor ben hamileliği öğrendiğimden beri konusurum severim 😂
Meryem2021 YuvarlanamayanPandaa dediğim gibi bende elimi karnımdan hiç çekmeyen sürekli seven konusan biriyim hatta eşime bile sevdiriyorum 😊😊bana da cok sacma geldi hatta doktor bana söyledi diye de ısrar etti bende ondan merak ettim benim gibi duyan var mı diye 😊😊yoksa inandığımdan değil
Meryem2021 YuvarlanamayanPandaa anladım cnm😊bende benimde öyle düşündüğünü sandım da açıklama yaptım meğerse sorudan anlamışsın 😊😊😊