Mandalina91 Pamugunannesi1 bizimde erkek ve gerçekten isim seçmek bence de çok çok zor. Yani insanın aklında bir isim olur bende yok. Hep aynı isimler duya duya güzelliklerine de kaybediyorlar. Ama peki ne olacak 🤦🏻♀️
Pamugunannesi1 Mandalina91 Egehan dedi teslim oldum napim başka isim duyar değişir herhalde 🤷🏻♀️ Daha var doğuma 40 isim değişiriz biz gene
gizemozdemir1990 Pamugunannesi1 ben sizin begendiginiz isimleri begendim😊 bende ek bir kac oneri yapayim belki ortak begenirsiniz. asil aslan kaan kerem ates demir bulut
Pamugunannesi1 gizemozdemir1990 Teşekkür ederim canım 🌸 Ama babamızın beğendiği ismi koyacağız egehan olucak fikir değişmezse 😅
Sevdaatr35 Pamugunannesi1 Bizim ogluşumuzun adı Emir Efe olcak nasipse yiğenimin adı Asilhan diğer yiğenimin adı Yekta Can Karan Ege ve Pamir isimleri de çok hoş bence fikir olsun size de hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Pamugunannesi1 Sevdaatr35 Babamızın dediği oldu egehan koyucaz fikri değişmezse inşallah teşekkür ederiz canım 🌸
Oznur_08 Pamugunannesi1 bizde de aynı tercihler var 😂 içime sinmiyo benimde kesinlikle 22 haftalığız isim bulamadan doğurcaz galiba 😂
Pamugunannesi1 Oznur_08 Demi erkeğe isim bulmak zor Ya 🤦🏻♀️ Egehana tamam dedim ama sinmedi içime niyeyse 😒