Ylnzkus12 ilk önce çocuk istiyorsanız adetin 3 cü gun u doktora gitmeniz gerekir anlatmamız gerekir sizden kan testi isteyecektir.
Ne kadardır korunmadiginizi soracaktır.
Sonra adetin 21 ci gun u progesteron değeriniz için tekrar gelin dieyecktr.duzenli adet ve yumurtlama oluo olmadığına bakmak için.
Bunlar temiz ci karsa bi sıkıntı yoktu sizin için.esiniz icin de sperm test isteyebilir. Size bi kaç tavsiyem olacak..
Gebelikten 3 ay önce ve ilk 3 ay gebelik doneminde dootorumun tasviyesi ile elenatal 1 adında multivitamin ve folik asit kullandım.
Ilişki olacaği zaman sureyi uzun tutun islaklik olmasi demek spermin ilerlemesini kolaylastiriyor mus. Ben altina 2 yastık birden koyup saga sola dönerek 30 dakika da bir 2 saat olacak şekilde bekledim iliskiden sonra. Bunlar i uyguladik 3 ay ve 3 cu ayda hamile kaldim.
Ayrıca kadınlar için önerilen hic bu sikintim olmamasina rağmen bunları kullandım.
Bal tarçın çörek otu
Ceyrek kavanoz ball
2 yemeknkasigi çörek otu
1 yemek kaşığı toz tarcin i karıştırıp sabah akşam ac karni’na bi bardak su ile içtim.
Yumurtayı geliştiriyomus .tup bebek yaoan arkadasim önermişti.
Eşim için ise bal ve çekilmiş ceviz karışımı tüketti
Bunun dışında
Bal polen ve propolis tükettik.bal aci bal di çay kaşığı ucu ile aldım her üçünden de o şekilde tuekttim fazlası zarar.
Ayrıca bazı hormon değerlerim biraz yüksekti doktorun tavsiyesi ile verdigi ilacı 1 ay kullandım sonrasında
Ovulasyon testi satılıyor toplu şekilde labaquik markasının 30 nü testini aldım .toplu labaquik testi yazarsanız çıkar burdan alışveriş sitesi önermek yasak . Ovulasyon testi ni düzenli kullanarak yumurta oluşup çatladığı ni gösteren günleri değerlendirdik. .ve sonunda oldu. sabirli olun. Eminnolun doktora gidip bilgilinenip bilinçli ilerleyince kafanız rahat oluyor ve akışına bırakıyorsunuz.
. Forumda arama kısmına denenmiş hamile kalma yöntemlerini yaz in karşınıza çıkan seyleri de okuyun fakat her denilen dogru olmayabilir sora sora insan bilgileniyor emin olun. Kafaniz bilinçli ilerledikçe rahat olacak ve bu gergin sınırlı haliniz geçecek.