Nadya_35 Kızlar dünden beri rahimeme çok fazla baskı yapıyor bebek baş aşağı dönmüştü 4 gün önce kontrolde fakat 2 gündür çok ağrım var ne yapabilirim geçmesi için uyku uyutmuyor ultrasonda 34 haftayı geçik gözüküyor fakat adet tarihime göre 32 haftalık
Hanife_ikranuR Nadya_35 bende 32 haftaligim bazen aynı baskı banada oluyo sanki aniden su bosalacakmis gibi hissediyorum
EceveDenizinAnnesi Nadya_35 29.haftamda benim de bahsettiğiniz gibiydi. 2.gebeliğim olduğu için bu durum hiç normal gelmedi. Doktorum gel bi bakalım dedi. Bebek kafasını doğum kanalına sokmuş. Ağrı ve baskının sebebi oymuş. Şükür ki vajinal muayene de rahim boyu iyi çıktı ama hemen progestan ve magnezyum verdi. Erken doğum riski olma ihtimali çok yüksek. Sürekli dinlenin dedi. Şükür ki hep yatarak 36. Haftayı doldurduk. Siz de dikkat edin kendinize ve asla yorulmayın. Doktorunuza da mutlaka söyleyin.
Hanife_ikranuR EceveDenizinAnnesi ay ne diyorsun ben bidakine diyin doktora bı anda su gelecekmis gibiyim bende
Tubasel5 EceveDenizinAnnesi bende dikiş var serklajlıyım. Bebek başaşağı pozisyonda olduğu için dedi doktor bana da. Yatıyorum vc yemek harici kalkmıyorum
EceveDenizinAnnesi Tubasel5 çok geçmiş olsun 😔 dinlenerek geçiyor ama. Biz bin şükür geldik 36 ya kadar. Hala ayakta kalsam sızlıyor ve acıyor ama sanırım böyle böyle geçecek.
Tubasel5 EceveDenizinAnnesi ben 2 aydın yatarak geçiriyorum zaten çok çok bunaldım 😕 rabbim sabır versin
EceveDenizinAnnesi Tubasel5 maalesef çok yorucu psikolojik olarak. Bugun tarihi alınca içim sevinç doldu. En azından sayılı gün dedim. Sizin de öyle olacak inşallah 🌸 bi bakmışız doğum yapmışız🙂