MomHero2 Ecem0642 kendinizi aç susuz be ya şekersiz bırakırsanız ağrır. Ben genellikle yemek su yiyip içemediğim için çok ağrır
Mrymonek Ecem0642 kan basıncıyla ilgili diye okumuştum hamilelikte arttığı için. Zararı olduğunu bebeğe ilk defa duyuyorum ara sıra benimde ağrıyor su içmeye calisiyorum muz yiyorum filan bazen geçiyor bazen yatana kadar devam:)
havvakaratas_09 Ecem0642 bana doktorum sıvısızlıktan dedi migrenim de var bide parol içebilirsin dedi
Ecem0642 Znrr aynen bnmde başım ağrıyor internetten baktım baş ağrısı anneye ve bebeğe zarar verebiliyormus korkuyorum
[silindi] Gunlerdir hatta aylardir cekiyorum. Ilk gebeligimde de cektim berbat bisey ne yapsaniz gecmiyor hormonlarn hızlı degisimi migreni tetikliyor sanirim. Kac gündür ölü gibiyim 3 yasnda ds kizim var ilgilenemiyorum cok zor
[silindi] Ecem0642 kesinlikle benm de hic bir sebep yok 5 dk once yokken 5 dk sonra var ve günüm felc😞
Gizem957 Ecem0642 bebeğinin hareketleri nasıl peki güçlü mü bende de tansiyon var da bende çok korkuyorum erken dogum yapmaktan
Ecem0642 Gizem957 bn iki gün sonra 33 haftalık olcm ama bebeğim haftasına göre 1.5/ hafta geriden geliyor 😔😔😔