Zeynepplt63 Hayırlı akşamlar benim göğüsüm çok agrıyor ve belim resmen ağrı bacaklarıma vurdu çok agrıyor çok kötüyüm acaba neden böyle oldu 1 aylık hamileyim
Nurgull__ Zeynepplt63 ilk zamanlar bana da öyle olmuştu canım sonradan gögüslerde büyüme oluyor ve şuan 31 haftalık hamileyim belim hep ağrıyor endişe etme çok aşırı bir ağrın olur doktoruna danış tabi
Gamzissss Zeynepplt63 Canımm valla bende korunayım diye test yaptırmaya gittim öğrendim hamile olduğumu o tarz agrılar dı hep bendeki de ☺️☺️☺️
Zeynepplt63 Nurgull__ Nurgull__ endişe etmiyorum canim ama çok kötü ağrı sütyen giyemiyorum giydim zaman okadar kötü sıkıyor ki boguyor beni bacaklarim da ağrı var belim de cok kötü Allah’im izinliyle geçer inşallah cnm
Zeynepplt63 Gamzissss hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ikinci bebeğiniz mi ☺️
Nurgull__ Zeynepplt63 bende takmıyorum valla sadece dışarıya çıkarken ilk zamanlar yanlışlık değince bile çok ağrı olurdu geçer geçer canım sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım da 🌸
Gamzissss Zeynepplt63 Hahahhahaha bebeğim koronayım diye yazacaktım yanlış olmuş ☺️☺️☺️💗 ilk bebişimiz ve çok sürpriz oldu yeni evliydik biraz zamanı var diyorduk yokmuş gördük ☺️☺️☺️☺️😂
Zeynepplt63 Gamzissss ha anldm Allah ne zaman nasip ederse ozmn olur canim demek bu zaman nasipmiş kaç haftasınız siz 😃😊😊🥰