Zerrinakarsu Arkadaşlar kasılma tam olarak nasıl birşey? Karnım bir anda taş gibi oluyor bir tarafı sertleşiyor ama ağrı yok , çok fazla gerginlik oluyor bu kasılma mıdır? 37+2 deyim
Betus-27 Zerrinakarsu evet kasılma bebek bir yere toplanıyorsa kasılma deniyor ama normal artık haftanıza göre doktorunuza söylerseniz nst de sancı çıkıyor mu
Bsraozturk Zerrinakarsu Sancı oluyor canım o nstde tam o anda ekrana bakıyorum sancı gösteriyor ama ben hissetmiyorum karın kasılması sertleşmesi anında sancı çıkmış oluyor
Kvsr-klm Zerrinakarsu bende aynı 37 haftalıgım benımde oluyor taş gibi oluyor karnım öncedende cok olurdu benım progestan kullandım baya
EceveDenizinAnnesi Zerrinakarsu 36+0 dayım. Bahsettiğiniz toplanma 2 aydır oluyor ben de. Günde 10 kere olması normal dedi doktorum. Zaten NST de de bişey çıkmıyor. Sürekli olur ve sıklaşırsa doğum kasılması gibi düşünebilirsin.
Zerrinakarsu Betus-27 nst ye iki kere girdim hiç sancı çıkmadı ama kasılma esnasında ağrı hissetmemem normal mi acaba
Zerrinakarsu Bsraozturk iki kere nst ye girdim hiç kasılma olduğu zamana denk gelmedi. Demek ki bu yaşadığım kasılma
Bsraozturk Zerrinakarsu bende de şuan kasılmalar sertleşmeler çok fazla ve sancı olarak hissetmiyorum şiddetli sancı olmadığı için sanırım ya da bu kasılmalar Doğuma hazırlık sadece 🤷🏻♀️ 37+2yim bende