Ulzougyudd Zehra-Arda evet beloc. İlk gebeliğimde o bile fayda etmemişti son ay ispotin vermişlerdi. Ama şimdi ki gebeliğimde yine beloc kullanıyorum iyiyim çok şükür 🙏🏼
Zehra-Arda Ulzougyudd anladım benim taşikardi falan çıkmadı holterde sadece yüksek atım göründü beloc da hiç fayda etmedi bırakmayı düşünüyorum
Ulzougyudd Zehra-Arda doktoruna söyle mutlaka. Gebeliğin daha rahat geçmesi için belki dozunu arttırır. Benim nabzın 160 lara çıkıyordu çok rahatsız ediyordu belocun dozunu arttırmıştı hoca. Bence doktorunuza danışmadan bir şeye karar vermeyin.
Zehra-Arda Ulzougyudd valla bilmiyorum canım 25 mg başladık 50 çıkarda yine bi faydasını görmedim hamilelikte faydasını görmeyen benim gibi bir çok kişi var
Ulzougyudd Zehra-Arda doğrudur bende öyleydim işte sonra ilacımı değiştirdi isoptine geçmiştik. Yine doktor kontrolündeydi her şey. Geçer bu günler sağlıkla gelsin bebiş. Ama önce senin sağlığın. Sana bir şey olmasın ki bebiş de iyi olsun 🙏🏼❤️
Zehra-Arda Ulzougyudd Aminn inşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah çok teşekkür ederim bilgiler için ❤️🤲
yigitalpinannesi40 Zehra-Arda Hangi ilacı verdi acaba? Ben beloc kullanıyordum taşikardi vardı bende hamilelikte de artmıştı.
yigitalpinannesi40 Zehra-Arda Hamileler için en uygun olanı zaten canım benim arkadaşım da hamilelikten önce sorunu yoktu sonra oluştu oda bende hamileligimiz de beloc kullandık. Geçmiş olsun
yigitalpinannesi40 Zehra-Arda Hayır görmedim yine tansiyonum 15 lerde gezdi oturduğum yerde nabzım 130lardaydı. O sebepten sezeryan oldum
Zehra-Arda yigitalpinannesi40 anladım bende öyle olurum herhalde doğumdan sonra geçti mi şikayetleriniz inşallah geçmiştir ya tek korkum doğumdan sonra geçmemesi birtek uyurken rahatım 🙈
yigitalpinannesi40 Zehra-Arda Rabbım sağlıkla kavuştursun inşallah sizi 😊 benim gecmedi çünkü taşikardi hastasıyım nabzım sebepsiz yükseliyor ama senin hamilelikte olan birsey eminim geçer
Zehra-Arda yigitalpinannesi40 Aminn inşallahh çok sağolunn size de çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah hepimize 🤲❤️