Aleyimm44 Kızlar sezeryan oldum devlet hastanesinde uçlarda dikişlerim varmış 10 gün sonrasına aldırmak için çağırdılar ama hastane çok uzak bebeği bırakacak kimsede yok gitmek istemiyorum sağlık ocağı alıyormu yada kendim alabilirmiyim bilen varmı
Ozgsgr Aleyimm44 bı başta bı sonda mi dediğiniz dikiş yani ipin ucumu görünüyor eğer öyleyse benim kendiliğinden düşmüştü o ip
Yahyam_17 Aleyimm44 Benim bandaji hastanede çıkardılar sürekli kuru tutmak gerekiyor dikişleri onun için pamuklu bir bezi güzelce utuleyio dikislerine koymuştum. Çok faydası oldu ki o kadar dikkat etmem rağmen. Dikişlerim iltihaplanmisti onun için hemşireler almadı direk doktor aldı hatta bana. Kesinlikle ped takma ped taktikca dikislere değiyor sürekli çamaşırını değiştir demişti. Doktor
Adaaa34 Aleyimm44 Canım bebekle git en kötü ama puset varsa üstünü mutlaka kapat.Enfeksiyon fln kaparsın kötü olur git bence
Oaxell Ozgsgr bazı doktorlar yapışkanlı yapıyor canım o yüzden bir şey dememişlerdir seninkine benim ilk doğumumda da öyleydi çünkü bazıları dikişli yapıyor alınması için çağırıyorlar
gulin-35 Aleyimm44 on gun neden tuttun bandajı ucuncu gun cıkarttım ben banyo yapmak ıcın daha da kapatmadım kapalı durması sulandırabılır hava alsınkı kurusun
gulin-35 Aleyimm44 acabılırsın artık ucuncu gun banyo onerılıyor cunku ben on anlamısım dusunu al ızerıne batıcon sur bırak acık kalsın daha cabuk kurur sureklı kapalı kalırsa sulanabılır
Aleyimm44 gulin-35 ben duşumu gelir gelmez sezeryan bandı yapıştırıp aldım peki dikişlerin varmıydı benm uçlarda varmş sağlık ocağına gitsem alırmı
Aleyimm44 gulin-35 canım açmada sıkıntı yok açarım ama ben dikiş aldırmaktan korkuyorum bide hastaneye gitmek beni zorlayacak keşke sağlık ocağı alabilse
gulin-35 Aleyimm44 bı sorun belkı alıyorlardır yakınınzda ufak tıp merkezı gıbı bır yer varsa onlar alıyor