Milanaaaa Kızlar 21 haftalık gebeyim sabah kalktığımda ayağımı yıkamak için kaldırdığımda karnımın sağ tarafında çok ağrı oluyor sol bacağımı kaldırdığımda aynı şey olmuyor neden olur acaba ve bazen karnımdaki şişlikte sağ tarafta daha çok oluyor
Babyyyymother Milanaaaa aynisi bir süredir banada oluyor doktoruma söyledim iyice bakti bir sorun yok dedi uzun sure devam ederse gel dedi
paradiseeeeee Milanaaaa ya ben meyi merak ettim ayağını lavaboya mı kaldırıyorsun yoksa duşakabin içine girerken mi agrım oluyor
Balbocegi_ Milanaaaa baski yapiyor oraya yer yaptigi icin sagkasigimi oyuyor bildigin doktor normal diyor
Milanaaaa Babyyyymother ben en son geçen hafta gitmiştim o zamanlar böyle bir şey yoktu bir iki gündür var ama haftaya gideceğim tekrar diye gitmedim napsam gitsem mi acaba
Babyyyymother Milanaaaa benimde 21 den beri ara sıra oluyor suan 24 um en son salı günü gittim ama çok sık değil özellikle sabah uyandığımda bende çorabımı giyerken fln mesela oluyor bebegim benimde erkek bir sorun görünmüyor dedi ama genede takip et dedi.istersen sende bi git sor için rahat eder
Milanaaaa Babyyyymother hareketlerini hissediyorum ama yine de gideyim ben kendi doktorum haftaya gelecek olmadı acil farklı bi doktora giderim
Balbocegi_ Babyyyymother benim ikinci bu ilkimde olmayan seyler bunda oluyor normal geliyo artik doktora soruyorum ki cok ilgili normal diyo alistim galbaq bende😄
Babyyyymother Balbocegi_ ben biraz panigim serklajliyim o yüzden korkuyorum acaba birseymi oldu diye habire yazıyorum doktora yada gidiyorum o da diyor bazi şeyler normal bunu normal hamilelerde yaşıyor fln diye anlatiyor rahatlatiyor ama bidaha olunca gene bi acaba oluyor 😂 benim ilk bide sanirim ondan da çok panigim sag salim alsakta kucagimiza rahat etsek 🤭
Balbocegi_ Babyyyymother ins alirsin canim benim ikinci olmasina ragmen bende ki korku daha fazla niyeyse sanki annem yanımda olsa beni kurtarcak gibi geliyor garip psikolojilere burundum
Babyyyymother Balbocegi_ insallah canım.Hormonlardan dolayi dalgalanma yaşıyoruz ondandır bence seninde kac haftaliksin bu arada
Babyyyymother Milanaaaa en azından için rahat eder düşünüp strese girmezsin ama normal sanirim ayni haftalarda yasadigimiza göre
Babyyyymother Balbocegi_ yaa masallah sen sonlara gelmişsin 🧿 insallah bende o haftalara saglikla gelirim.Bu arada ne güzel birlikte buyur bebisler
Balbocegi_ Babyyyymother geldim ama 30haftalrda sorunlar basladi canim zor oluyor yakin olunca bir yandan iyi bir yandan zor evet ins eger dogurabilirsem bakalim kizim kardesine ne tepki vericek herseyi merak ediyorum suanlik ins sende bir avazda kucagina alirsin
Milanaaaa paradiseeeeee lavaboya kaldırırken oluyor ama benim lavabom çok yüksek değil mesela yine de oluyor ama sadece sabah kalktığımda sonraki zamanlarda olmuyor
Babyyyymother Balbocegi_ Allah razı olsun insallah hepimiz bir avazda saglikla alalim kucagimiza 🤲 Zordur tabi seni yoracaktir ama arkadaş gibi buyuyecekler Rabbim kolaylığıni verir inşallah