Birsen2906 Kızlar ikiz anneleri betaniz ilk öğrendiğinde kaçtı ve nasıl arttı belki fikir olur.. Sonradan öğrenenler de oluyo tabi..
Znrr Birsen2906 canım beta ile alakası yok ikiz olmasının 4. Haftada 414 çıktı 11. Haftada ikiz olduğunu öğrendik. Beta herkeste farklı yükseliyor, benim gibi 4. Haftada beta ölçtürenleri okumuştum benden yüksek sonuçları olanlar vardı.
Canimoglummmm Birsen2906 ikiz gebelik şüphem var ya ikiz ya miyom dedi doktor 5+4 te 4090 di beta normal geldi bana 🤷 çarşamba kontrolüm var bakalım.Veta ile ilgili bir şey demedi güzel ilerlemiş dedi.Bazilari 6-7 haftalıkken 2.kese ortaya çıkıyormuş beta çok alaka li mi bilemedim
Rkn-2byby Birsen2906 benim 604 çıkmıştı 5 ci haftamda eşimin ailesinde var bi hafta sonra tekrar gittim değerim biraz artmıştı ikinci kese kesin demişti doktorum
Birsen2906 Znrr benim beta hızlı yukseliyoda pazartesi gidicem kese için kızım sürekli ikiz kardeşlerim olucak biri kız biri erkek diyo içime kurt dusurdu🤣🤣
Birsen2906 Canimoglummmm evet ama betada ikiz unca kat kat artiyo ya dedim bole Bi durum yaşayan varmi..
Znrr Birsen2906 beta ile değerlendirme yapman yanlış olabilir canım. İnşallah Allah gönlünüze göre verir minik kızına belkide iki kardeş daha gelir 😍😍
Canimoglummmm Znrr Genelde ikizlerin arasında hafta farkı oluyor ya biri önde biri geriden geliyor ya onu sordum canim
Canimoglummmm Znrr Çok güzel hayırlısıyla sağ sağlım kucağına alman dileğiyle.Bakalim benimde çarşamba kontrolum var ikiz mi tekiz mi😬 11 aylık oğlum var ne olur bilemem artık ikiz olursa 😂 Eşimde ikiz deyip duruyor hayırlısı dedim.
Znrr Zrgakbyk 5. Haftamdan itibaren şu zamana kadar hep aynı doktorlaydı kontrolüm en başında bize belkide iki cenin görürüz demişti ilerleyen haftalar için ve 11. Haftada kesinleştirdi. Tek yumurta ikizleri olduğu için kesinleştirememişti iki farklı kese yok çünkü.
Enk3333 Birsen2906 canım betayla alakası yok benim betam 6. Haftadayken 7600 çıkmıştı ama biri boş keseymiş embiryoyu yani bebişleri görene kadar keselerin içinde heveslenme ben çok üzülmüştüm boş olunca biri