benaslindayohum miracinannesi1 islak mendil bezi kusarsa diye mendili atesolcer ne olur ne olmaz ama kendin anlayabiliyorsan onada gerk yok bn kuvet seti almadim leğenin varsa kullanmadigin onun icinde de yikarsin bebegini bence küvet illa sart degil mesela
benaslindayohum miracinannesi1 isimli hastane cikisi ve lohusa pijama terlik vs de fuzulî geliyor bana onlarida almayacağım 😂 ayrica tarak seti yerine sadce bebekte konak mi ne oluyormus onun icin tarak alsan yeter tirnak maksi falanda illa kucuklerden vardir😁 dusundukce bir suru sey cikar aslında
GulsahAydin Kıyafet dışında birçok şey var canım. Bebek bezi, ıslak mendil veya pamuk, şampuan, sabun, küvet takımı, pişik kremi, burun aspiratörü, emzik, biberon, müslin örtü
miracinannesi1 benaslindayohum İşte böyle yorumlar bekliyordum teşekkür ederim herşeye para verilmek zorunda değil değilmi
Tuba18 benaslindayohum bende almadım leğende yıkıyorum hiç zorlanmıyorum da bu arada ayaklı tulum çok alma ikili takımlar çok güzel kullanılıyor burda yazanlar oluyordu ayaklı tulum kullanışlı değil diye bende çok sevdiğim için almıştım ama pişman oldum çoğunluk patik siz al
benaslindayohum miracinannesi1 aynen oyle kuvet sonra kullanilmayacak ama legeni illa kullaniriz farkli bi amacla 😊 bence donencede gereksiz illa olmamali ilk etapta
benaslindayohum Tuba18 tesekkur ederim kiyafet işine daha girmedim anneannem ve annem sagolsun cok hevesliler onlar alsin en son ben alirim bebeklerin cabuk buyuduklerini soyledikleri icin beklemedeyim 😂
Destina16 Tuba18 kesinlikle çok gereksiz patikli tulum almayın alt üst takım.alin. ayaklarını sağlıklı hareket edemiyorlar. Tavsiye etmem. Bebek çantası çok önemliymiş eliniz ayağınız oluyor resmen çok gözlü geniş ve kaliteli alın mutlaka