NilGrl hellobaby0 doktor 24 saat takip edelim dedi. Bende evim yakın gelirim idrarımı evde toplarım dedi . Hastanede hiç yükselmedi. Ultrasonda baktı. Gayet normal dedi. Bebeğin hareketleri nasıl dedi. Normal dedim. Son haftalarda hareketleri azaldı zaten. Gayet normal şuan. Eve gidicem inşallah çok sıkıldım şimdiden. Öyle sorunca da tereddüt ettim. Nst de bebeğin hareketlerini görmüyorlar mı?
reyhandoymaz NilGrl görünür tabi ama ultrason gibi detaylı değil nst de daha çok kalp atışı sancıya falan bakıyorlar bu durumda nst takibide yaparlar 1 günde olsa yatman faydalı dediğim gibi bende yattım çıktım bir kaç kez için rahatlar en azından takipte olursun
reyhandoymaz NilGrl 24 saat boyunca yatirirlar canım idrar biriktirmen için Allah yardımcın olsun inşallah birşey çıkmaz sonuçların temiz çıkarsa eve gonderir zaten ben bir kaç kez yattım çıktım bu şekilde korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah
NilGrl reyhandoymaz teşekkürler şimdi eve geldim. Büyük ihtimalle bir şey çıkmaz dedi. Yüne yükselirse gelirsin dedi. Takip edicem kendimi. Şuan gayet iyiyim. Bebeğin hareketleri de iyi. İdrar kutularımla eve geldim 😂 teşekkür ederim hepinize. Bende ki tansiyon aleti dijital. Onlarda biraz yüksek çıkarır dediler. Bir de hareket ettim diyelim bir 10 dk dinlen ondan sonra tansiyonunu ölç dediler. Yaa temaslı ve covidli hastaları koridorlardan geçiyorlardı. Korktum açıkcası eşim evde zaten arabamızda var hastane 6-7 dk bir aksilik olursa giderim diye düşündüm.
reyhandoymaz NilGrl İyi bari çok şükür dikkat edin tabikide dinleyin kendinizi sürekli Allah yardımcımız olsun cümlemizin 🙏
NilGrl hellobaby0 teşekkürler şuan gayet iyiyim. Hastanede kalmak daha sıkıntı sancı çekenler var insan ister istemez tuhaf hissediyor kendini 😂
Hzihnipak Çok geçmiş olsun🌼evinize gelmenize sevindim en azından böyle daha rahat edersiniz ve bu şekilde bunlarida yaptırmış olup içiniz çok daha rahat eder😊
NilGrl Hzihnipak kesinlikle anneme de haber vermedim. Korkuyorum açıkcası bu koronadan annem babam hasta olur diye. Azıcık yer yadırgadım uyuyamadım. 😂 sabah biraz sızmışım duş çamaşırları mak. Attım. Ayy insanın evi gibi yok vallahii 💐 teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️
Beren123 Hzihnipak baş dönmesi oluyor mu tansiyonda benim dün geceden beri baş ağrısı değil de baş dönmem var
reyhandoymaz Beren123 düşük olunca baş dönmesi oluyor genellikle agriyinca yükseliyor çok yaşadığım için herşeyini biliyorum artik
WmonallissA Banada büyük olan 11 olunca bile çok geliyor, normalde 10-6 gibi olunca iyiyim, kafam ağrımaya başladı az önce baktım 11-7 o bile bana yüksek geliyor,sanırım bünyeden bünyeye değişiyor
NilGrl Ermell takip ediyorum kendimi evet. Ben maden suyu fazla tüketiyorrum midem yandığı için sanırım o da yükseltiyo olabilir. Azaltmaya çalışıyorum
Gizem957 Elifsafiye tansiyon yüzünden sizde bebegin kalbi durmuş ya kaçıncı haftada nasıl oldu diyorum