Kızlar 34 haftalık gebeyim. Bugün sinir krizi geçirdim halada canım çok sıkkın elimde değil aglıyorum ara ara ama korkuyorumda bebeğime birşey olur mu diye hareketli şuan çok şükür ama insan düşünüyor yinede.

selingeles12 yapmayın lütfen bebeğiniz etkilenir sakin olun kafanızı başka şeylere vermeye çalışın bebeğiniz için sonradan pişman olmayasınız böle düşünün ve kendinizi durdurun rabbim esirgesin önce bebeğiniz

selingeles12 hormonlar da var tabi sakin olun gececek hiç bir kavgamız ömür boyu sürmüyor hiç bosu bosuna üzmeyin kendinizi Lutfen

selingeles12 geçmiş olsun canım. Bebeğinin doğacağı günü hayal et. Ne kadar istediğini düşün. Rabbim sağlık versin herseyden önce bebeğini düşün🌸

@selingeles12 canım sebebi ne bilemiyorum ama bence bu sebep ne olursa olsun sakın ama sakın üzülme sınırlenme kızım 5 yasında hamıle olduğumu ogrendıgımde herşeyden korudum onu ama ne eşimin stresınden ne ablasının ne annesının koruyamadım çok kötü ağlamalı krizli bir donemden geçtim bana etrafımdakıler ınsallah bu kadar strese sakat dogmaz çocuk bıle dediler ayetel kursı aç derin nefes al yatağına yat ve sadece onu düşün herseye degıyor zaman geri gelse de doya doya yasasam hamılelıgımı Suan ıkıncı gebelıgım ama kızım içimde hep derin yara kaldı doğuma bıle kavgalı girdim eşimle zor dogurdum Suan tek düşüncem Doğum Allah gunah yazmasın ama çocuklarıma sarılmak en büyük isteğim hayatı kendine bebegıne zehir etme lütfen sen mükemmel bi annesin Emin’im karnını sev onunla konuş çok rahatlatır bu seni dua dinle bol bol ınsallah sağlıklıca kucağına alırsın

Ozlemmr Rabbim kimseyi sıkıntıda bırakmasın elimden geldiğince kendimi sakinleştiriyorum birde hormonların etkisi var sanırım insan kendisini düşünmüyor zaten bebegım önemli

Suleylul Allah razı olsun teşekkür ederim hiç böyle olmamıştım Rabbim hepimizin evlatlarını korusun olabildiğince iyi şeyler düşünüyorum

Happy121 Amin teşekkür ederim tabi herşeyden önce bebeğimin sağlıgı Rabbim hepimizin evlatlarına ve annelerine sağlık huzur versin inşallah 🌺

selingeles12 balkona falan çıkıp temiz havayı bol bol içine çekip ağzından ver mantıklı düşünmeye çalış. Üzüldün tamam yeter bebeğin için sakin kalmalısın diye kendini motive et.🙏🏻 Allah ferahlık versin kardeşim

@selingeles12 hc ağlama kalk dusunu al güzelce yat sutunu iç dua aç oku karnını sev onunla konuş üzme kendini hc kimseye değmez kucağına alınca ne aptalmısım dıyeceksın kuzum ben neler yaşadım sen yapma bunu bebegıne de kendıne de 🙏🏻😘

selingeles12 Bende oyleydim ama hormonlardan olur boyle seyler yani bide karsinizda anlayissiz bir eş olursa o daha kotu😑😑kendimden biliyorum üzmeyin kendinizi dogumunuza az kalmis pozitif olun hep bebeginiz hisseder