fatmacos Turuncufil ben 16 haftalığım 1.5 2 anca aldım ilk hamileşğim de bu haftalarda kilo bile vermiştim
Emineso Turuncufil onemli olan bebegin kilo almasi canim biseyler isteyince yiyorum ama ben çevremdeki hamileliklerden sunu gordum biraz kilolu hamile kalindigi zaman cok fazla kilo almiyosun ama zayif oldugun zaman daha cok kilo aliyosun
ilknurbkeskin1 22 haftalığım , hiç kilo almadım aksine 3 kilo verdim , bu arada bebekte kilosu da gayet iyi :)
Dilan2912 Turuncufil ilk 3 aya kadar hiç almadım nerdeyse 5. Aydan sonra aşırı kilo aldım 58 ile hamile kaldım 27 haftalığız 70 kilo olmuşum
Ddmbcglu Turuncufil Ben hiç almamıştım ki doktorda ilk 3ay alınan kilolar sağlıksız kilolar demişti zaten
Senayyalcin Turuncufil İlk üç ay kilo alınmaz bebek almıyor çünkü aldığınız da size kalıyor kilo olarak
Zelsonr Turuncufil İlk üç ay 2,5 kilo verdim canım . Ama şimdi aldığımı hissediyorum haftaya gittiğimde tartilicam bakalım kaç kilo almışım 🤷💜
Figen03 Turuncufil 22. Haftaya girdik 3.5 kilo aldım inşallah çok ta almam zaten kilolu hamile kaldım