16Hatice Doktoruma 36 haftalık olduğumu çarpıntımın olduğunu söyledim tansiyonun takip et dedi ölçüyorum fakat tansiyonum düşük çarpıntım yüksek çıkıyor kızlar. Kalp bölümüne mi gitsem? Kolumda da bi ağrı uyuşukluk hissi oluyor
Ayca0315 16Hatice Bende 37 haftaligim canım benim nabız 120 lerden aşağı düşmüyor doktorum bu sorun olmadığını söyledi 105 çok yüksek değil bence
Demir06 16Hatice uzun zaman kardiyoloji de çalıştım 35 sn de 105 çok fazla,kardiyolojiye görünmenizi tavsiye ederim
Sermec27 16Hatice anladım sanırım yanlış anladım canım evet dakikada 210 yapıyor o da yüksek kardiyolojiye gidebilirsin canım
Esrelf 16Hatice kardiyolojiye yakın zamanda gittim. 150 atımın üzeri tedavi gerektirir dedi. Sizde bir kardiyolojiye görünün dakika da 210 çok fazla.
Busraaa1919 16Hatice hamilelik boyunca çarpıntım hiç geçmedi 100 den aşağı düşmüyordu hareket halinde 120leri görüyordum kardiyolojiye bile gittim canım gebelikte çarpıntı normalmiş öyle dediler doğum yapalı 10 gün oldu biraz biraz düzelmeye başladı
Busraaa1919 16Hatice evet malesef çok zor geçti hamileliğim tiroidlerim düşüktü çarpıntı nefes darlığı halsizlik baş dönmeleri son haftalarda tansiyon sorunu çok çektim ama Allah’a şükür evladıma kavuştum geçip gidiyor hepsi