Mscelik Merhabalar sabah beri karnımda sağ tarafımda toplanma yapıyor ve alta doğru baskı yapıyor bu sancı mı oluyor hiçbişey anlamıyorum..
16Hatice Mscelik toplanma nasıl oluyor anlaşılıyor mu? Benimde sağ taraftan sürekli karnımı yükseltiyor bu durum toplanma mı? İlk gebeliğim merak ediyorum
yasemin333 Mscelik 37+6 bir iki gündür bende de toplanma sertleşme arttı ama herhangi bir bel ağrısı karında ağrı sancı falan yok
Buss12 16Hatice bende 36 haftalık oldum bugün benımde sürekli sag tarafıma toplanıyor göğsümün tam alt kısmında sürekli elimi koydukca kaçıyor çektigimde tekrardan oraya yerleşiyor
16Hatice Buss12 kasıklarda ağrı oluyor benim de. Karnımı okşuyorum evet kaçıyor benim de öyle olunca. Bugün belimde de ağrı var
Elif65_ Buss12 bendede oluyor ya 39 olduk bugün itibariyle ya o ağrı bazen çok can yakıcıda olabiliyor
gulsenmstf Yerı daraldıgı ıcın kendını topluyodur doktora sormustum hareket etmıyo kendını topluyodu sadece yerı daraldıgından ole yapıyo demıstı
Mscelik Böyle giderse yarın gidicem gibi.. yoruldum çünkü de. Off gidipte sancı yok açıklık yok lafını duymak istemiyorum çok yoruldum ya..🤦🏼♀️
Gizemshn Mscelik bende 38+1 im ayni durum bende de var ve dun doktorum az az hareket istersen dogum yaklaşıyor demişti kanala doğru inerse hareketleri azalirmis ve benimde sol tarafta toplanıyor sırt kısmı ☺
Mscelik Gizemshn salı günü bana kanala kafayı yerleştirmiş yüzü yarım görünüyor git ılık duş al biraz da yürü yatma yatıyorsun heralde dedi.. 🤦🏼♀️ 14 aylık kızım var ne yatması? Sabahtan akşama kadar ayaktayım ben ya 🤣ilkinde ben ne yatıyormuşum beee
Gizemshn Mscelik valla benimki normal doğum pozisyonunda 38+1 im kanala inmesini beklicez dedi dün cati muyamesi oldum doktor normal dogurabilirsin dedi inşallah beni yormadan kanala iner ☺
Papatyamsi Mscelik az once bende böyle bir post açmıştım daha cevap yok benmde sag tarafta asiri şekilde toplanma kasılma oluyor kasıklarıma ağrı vuruyor bende 38+4 haftalığım
Cvtysmn Uzun süreli 5 dakkada bire inen ağrı ise kork gerisi benimde öyle toplanma ağrısı sürekli sağımda olmayı seviyor bir kasılıyorum sonra geçiyor Nst de çıkar ağrın zaten
mineu8 Mscelik duzenli artan sancin veya erken dogum riskin yoksa endiselenme derim benim karnim bu gebeligimde biraz erken gerildigi icin 27.haftadan beri sag tarafim sis geziyorum nerdeyse hele gece 5 dakika sag tarafa yatsam canimi acitip döndürüyor surekli 🙈