Bugra Kızlar 5 aylık hamileyim ve sağ tarafım da ve böbreklerim de inanılmaz bir sancı var yürürken zorlaniyorum böyle bir şey yaşayan var mı lütfen yardim edin😑
Ayse1608 Bugra Bende 5 aylığım o acıyı geçen haftadan beri çekiyorum gece kalkıp yürüyememiştim bile bende post açmıştım ama pek yaşayan olmamış ürolojiye gitmeni tavsiye ederm nem gittim böbrek büyümesi çıktı inşallah sende yoktur canım
Eminezkan Benim sağımda oluştu doktor soluna yat bebek böbreğini sıkıştırıyor dedi yatmaya başlayınca geçti
PasaninAnnesi Benimde sağ tarafm ağrıyodu kontrolum de doktoruma söyledim ultrasonda bakti böbrek büyumesi var hafif dedi genelde hamileliklerde yaşanan bi durummus ama cok ileriye gidip stent takilma durumlari falan olabiliyormus bol su dedi ki biliyor basindan beri 3bucuk 4 lt iciyorum dedim icim dışim su daha ne kadar icebilirim diye idrar tahlili yapildi hafif enfeksiyon gördü 2 fitil ve bir kullanimlik toz verdi onlari kullandm akıntı falan düzeldi ama böbrek ne durumda bilmiyorum cuma kontrolum var sorucam bidaha ama son 2 haftadir sağımda ağrı yine basladi. Bebek böbreğe baskı yapiyormus böbrek idrar tutuyormus yada enfeksiyondan sebepli oluyormus doktorunuza belirtin ağrınızı ve yerinizi kendi ultrasonundan görebiliyo