Hafise Canım cici bebe süt istiyo kilo aldırır diye duydum ben yersem bana mı kilo aldırır yoksa doğmuş bebeklere verilirse doğmuş bebek mi kilo alır acaba 😁
Sedakbyk Hafise hamileyken sut bebege yarar diyolar,bence cicibebe sut bal muz deneyin tadi efsane oluyo kilo aldirir bebege ins💐
SSeymanr Hafise benimde canım sürekli istedi ve hep yiyorum 🤩😁😁 maşallah bebeğimde bende baya kilo aldık🤷🏼♀️
Hafise 34_21_23 ay bir defa da olsa yiyim bişe olmaz heralde bir defa yemekten 😁 bebişim de zayıf şuan ama olsun onu cok şeyyapmıyorum doktor sorun yok dediği için 😁
34_21_23 Hafise birşey olmaz ya sonuçta zararlı birşey yemiyorsun 😊 zararı yok fazlası sana kilo olur sadece ondan dedim afiyet olsun 😀
gamzosgamzos Hafise cok fazla seker iceriyor canım ama tabi abartmadan yersen sorun olmaz bebeklere zaten verilmemesi gereken yiyeceklerin ilk siralarinda geliyor kizim 15 bucuk aylik yedirmiyorum 😂😂
Tugba_13 Hafise valla ben saat farketmeksizin aklıma geldikçe yedim, yedikçe kilo aldım. Yiyin gitsin, şimdi yemiycez ne zaman yiycez 😂
Hafise Tugba_13 yok vicdan azabı çekerim sonra 😁 ama yalan yok dalapta agzı acık duruyo bir bir atıyom bazen😁