paradiseeeeee Hayırlı akşamlar kızlar yeni corona belirtileri nelerdir benim 1 haftadır el parmakalrım eklemleri agrıyo bugün de sırtım agrıyo havalar da bi açtı bi kapandı üşüttüm mü korona mı anlamdım varmı fikirleriniz tecrübeleriniz kızlar
busegrr paradiseeeeee belirtileri farklı mı bilmiyorum ama arkadaşımın annesi cereyan çarptı herhalde sırtım çok ağrıyor diye acile gitmiş test yapmışlar pozitifti, amannn ihmal etmeyin Allah korusun
ssssxsss paradiseeeeee mutasyonlu virusun digerinden tek farki hastaligin bulasma hizi ve kapasitesi belirtiler genellikle ayni - ates - öksuruk -eklem agrilari -ishal vb en ufak supheniz varsa test yaptirin emin olmak adina Allah shifa versin
gel_artik_bebegim paradiseeeeee canım test yaptırmani tavsiye ederim ben şuan covidim benimki bel ağrısıyla başladı
Bsmlh paradiseeeeee az once soyledi aynı belirtiler harici bogaz agrısı ve grip gibi olmak işin kötüsü bu mutasyon virüsü kitler belirleyemıyormus
paradiseeeeee busegrr ayy Allah korusun bende Ceyranda kaldım sanıyorum inşallah yoktur 1 haftadır böyleyim koronaysam yarılamışımdır herhalde 😭
paradiseeeeee ssssxsss tek el parmaklarım agrıyo 1 haftadır bugün de sırtım agrıyo bekliyim bugün yarında geçmesse bitmese yapayım hemen amin canım Allah rası olsun Allah tim hastalara şifa versin
paradiseeeeee gel_artik_bebegim ayyy tamam canım iyice tırstım sadece bel agrısıyla mı test yaptın şüphelenip
kuselcin paradiseeeeee sinir sıkışmasıda oluyor benim de parmaklarım hissiz hamilelikte oluyormuş parmak uçlarım bazen hiç bi şey tutamıyorum bile belki sizinde öyle bi şeydir
Bsmlh paradiseeeeee aynı cnm normal o zaman bugun dr geldim normal dedi 34+1 bende sezeryan günüm aldım bizzat sordum cok normal artık dedi suyu bebek kılosu plesenta vs cok normal deid
paradiseeeeee kuselcin aynen valla şişe açarken bile parmak eklemlerim acıyor ödem oldu tombik parmak oldum hep allahım hayırlısıyla hepimiz kazasız belasız doğum yapsaydık 🤲
paradiseeeeee Bsmlh ay iyi iyi içim rahat etti biraz valla aramızda 1 gün var benimde ne zaman doğum belli değil ay sonu 37 haftalık okuruz o zaman çatı muyasınvar bakalım belli olur herhalde seseryan mı normal doğum mu
kuselcin paradiseeeeee paradiseeeeee paradiseeeeee işte belki korona degilde ödemden dolayı tuzlu şeylerden dolayıdır benim ayakkabılarım terliklerim olmuyo şuan parmaklarım kollarım uyuşuyo hissiz karpal tünel sendromu diyo doktorlar son dönemlerde olurrmuş son trimester de yani içinizi ferah tutun yinede test yaptırın zaten ücretsiz temaslıyım deyin ben iki kere yaptırdım bi komşumuzda çıktı bide eşimin iş yerinde çıktı şükür bi şey çıkmadı bizde 24 günümüz kaldı Allahın izniyle
Bsmlh bambam_betty benım için degıl 23 şeker 26 su azlığı 27 direnç 28/29 doğum oluyordu 32 sancı lekelenme amcam geldık o haftadan snr riske girer dedi zaten 36+3 üstü normal sayılıyor
paradiseeeeee kuselcin doğru benimde ayaklarım ellerim şiş ya benim burnum sürekli kanıyor şimdi test yapsam çubuk sokucaklar oda kanatıcak 😧 öf her türlü sıkıntı inşallah geçer de bugün yarın yoksa mecbur yaptırıcam