Eylul2021 Gizmom bence hurafe deli gibi tatlı yiyorum kizim oluyor arkadaşım eksi delisi oldu oğlu oluyor canimmm
Eelifasli Gizmom ekşi elma asla yiyemezdim bir ara her akşam hatta bazen günde iki üç defa ekşi elma yiyordum 😅 şu an tatlıya döndük cinsiyet kız 🌸
Ecrinpoyraz Benimde canim hep tuzlu ve aci cekiyor 🤣🤣 sigara boregi ve cig kofteye fena sardim 🤣 bakalim ne olacak cinsiyetimiz 😊
kzbnkndr Gizmom ilk üç ay hepsi ekşi yedim. Bu kadar ekşi tüketmeye kız diye beklerken bebeğimiz erkek. 👶🏻 Son üç haftam yine çılgınlar gibi ekşi şeyler yemek istiyorum. ☺️
ekoglu34 Bsra1111111 benim de ilk 3 ay bulantilarimdan dolayi canim hicbisey istemedi onlar gectikten sonra eksi istedi hep🥰 bulantilarim 10. Haftada basladi yaklasik 1 ay kadar surdu. Istahsizlik da oluyor. Kendinizi hic uzmeyin her sey normal ilerliyor. Tek onemli sey ikinizin de saglikli olmasi🥰
kelebegimm07 Bsra1111111 ben kızım olsun istiyorum o yüzden ekşi tatlı ne yenmesi gerekirse yerim 🤣🥰🥰
Bsra1111111 kelebegimm07 bende kayinvalide ile çekiyorum delimi ne kızım olcak sana inat dogurcam dedim kız erkek benim için fark etmiyor sağlıklı gelsin
ATC Gizmom ye tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi bence bu benim için doğru normalde ben şerbetli tatlı dan Nedret ederdim dükkan önünden gerçekten bile midem bulanırdı oğlumda ful baklava istedi canım bu hamileliğimde de hep tatlı istiyor Buda büyük ihtimal erkek doktor haftaya kesinleşir dedi bi ekşi yiyemedim bi tutturamadım kızıııı 😂😂😂😂 tabi işin espirisi Allah hayırlı evlat versin
Ophelia Ben😏 ekşi, limonlu şeyler, turşu falan çekerdi canım başlarda hep. Hiç tatlı istemedim. Erkek bekliyoruz bir kaç haftaya aramıza katılacak 🥰🧿
AsenaEmre Gizmom Ben tatlı aşığı olan biri olarak hamileligimin başından beri limon ekşi turşu yiyordum eski olan herşey benim ilgimi çekiyordu gece saat 3 lerde turşu yiyordum . Oğlum geliyor 🥰🌸
Rehla Gizmom sürekli ekşi şeyler yemek istiyorum, tatlı çikolata vb şeyleri direk itiyorum Halbuki çikolatayı çok seven biriyim. Bu arada cinsiyetimiz erkek 🤗
Aleovera Gizmom 16.haftama kadar agzima şeker girmedi ki deli gibi severdim. Hep turşu cigkofte türü şeyler istedi cnm suan 26dayz kızım olcak 🥰