Ecem0642 Kizlar bebeğim 1.5 hafta geriden gidiyor doktor dedi eğer böyle devam ederse 34 haftalık olduğunda doğum yaptıricam seni dedi bu şekilde doğum yapanlar varmı sezeryan veya normal doğum bana bilgi verebilirmisiniz
Kubra5734 Ecem0642 1 bucuk haftalik gerilik cok onemli degl nirmalde dojtorlar 3 haftaya kadar takip ediyorlar benim kizimda 3 hafta karin cevresi geriligi vardi son uc haftada kilo alimi durunca ve suyumda azalmada olunca ozaman sezeryan oldum
Tuuanammm Ecem0642 bana da aynısını dedı 32 de 1500 cıvarıydı Boyle gıderse anne karnında yeterince beslenemıyodur erken alırız dedı 1 haftadır bebege kılo aldırcak seyler yıyorum bolca. Umarım kılo alır bebeklerımız
Mucizeanne01 Ecem0642 kuzum benim doktorum bazen 2hafta ilerde söylüyor ben düzeltiyorum takılma böyle şeylere cihazlar 1-2hafta işlerden veya geriden gösterebiliyor dedi bence bağla doktora daha gitmelisin
Ecem0642 Kubra5734 benim çocuğumda boyu uzamiyor protein siz diyor kan akımı yavaşmis elimden geleni yapıyorum çok korkuyorum sezeryan olmaktan 🥺🥺🥺🥺😂
gozde_oncesaglik Kubra5734 cnm seninle aynı durumdayım.suan bende bugün öğrendim :( 1700 kg da kaldı 2 haftadır da almamış doktor bu 1 hafta sonra alalım dedi gün verdi ptesi ciğer geliştirici iğneleri vurucak gerilik 3 haftaya yakın kilo.alimi da yok 35+5 senin sürecin nasıl oldu nasıl gelişti bebek doğduktan snra falan
EmirAta Kubra5734 canim 31 haftalik olduk bizde bebek icinde her gidiyirum karni 1 hafta onden gidio seker tuketme fazla dedi plav kzartma bunlari yene dedi bebegim 2klo
Rolria Kubra5734 merhaba bugün postta açtım bu konu için . Bana doktor bugün ilk defa karın çevresi bir tık geri ama kilosu boyu süper dedi.Siz de kilo ve boyu nasıldı onlarda da var mıydı gerilik hem neden oluyormuş bir fikriniz var mı?
Mk3804 gozde_oncesaglik benim bebegimdede 3 hafta karin cervresi geriligi var ama alalım alicaz falan demediler azda olsa kilo alımı var
Ecem0642 Tuuanammm ins cnm boyu uzamiyor da kefir iç cnm bn öyle yapıyorum kefir bebeğin boyunu uzatiyormus sade kefir al iç haftaya durumlarını ins iyi haberle karşılaşırız
gozde_oncesaglik Bsmlh Ptesi vurulucak ignelerim sizin durum.nasil kaç haftalık kaç Gr kilo alımı nasıl
Bsmlh gozde_oncesaglik benım 32+0 ve 32+1 vuruldu iğneler 2/2 doz seklınde vurulunca korkmayın bası şeylerden emi ben uyaran olmadı dr kostum boşa gitmeyin diye yazmak istedim🥰 benım gelişim durmuştu sükür z30 da biraz basladı direnç kalktı ama bende su cok az 34 geldik🤲
Ecem0642 Bsmlh iğneyi kalcadanmi koldanmi yaptılar cnm bn 1 hafta önce tetenoz aşısı oldum kolumdan ama bebeğimin bu durumunu bilmiyordum
Ecem0642 Bsmlh kan direncinin kaç olduğunu söylemedi cnm sagdece kan direnci senden bebeğe yavaş akıyor dedi
Bsmlh Ecem0642 ciger iğneleri kalçadan cnm hıc korkma iğneden sadece bebek hareketleri yavaşlıyor felan korkma
Bsmlh Ecem0642 pekı ultrasonda varmı elinde kagıt onda yazar böyle siyah ustuntu tırtık tırtık beyaz sağında yazar
Ecem0642 Bsmlh yapma ya bende kalçadan iğne yaptırmayı hiç sevmiyorum ama dediğin gibi olsa keşke cnm tek sebep igne olsun erken dogmasinda
Onat Bsmlh cnm bende pazartesi igne olucam ignenin tek yan etkisi bebek hareketlerinin yavaslamasimi ve kac gun suruyor bu yavaslama erken dogum riskini artiriyormu?