Esratansel Merhaba bugün detaylı ultrosana gittim ve kafasına 6mm yakın kist ve kalbinde parlaklık gördü ikisi ayrı ayrı bişey ifade etmiyor ama ikisi aynı anda olunca sıvı alınması gerekiyor dedi bu durumu yaşayan var mi?
Ebru1208ahmet Esratansel bende 20 haftada detaylıda kalpte parlaklık görüldü canım doktor tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi 22 hafatada fetal ekoya gitim çok şükür bir sorun çıkmadı parlaklık ya görülmedi
Htc01 Esratansel canım benim bebeğimdede her ikisi vardı başka sıkıntı olmadığı için doktor önemsenmeyecegini söyledi şuan 1 buçuk aylık sağlıklı çok şükür 🤗
Esratansel Evet banada tek başına bişey değil ama ikisi olunca düşünmek lazım dedi çok kafam karşıtı hiç bişey düşünemiyorum şuan
Kubrasah Esratansel merhaba benim bebegimdede aynı durum var. Bebeginiz herhangi bir test yaptırdınız mı
Esratansel Kubrasah kan testi yaptırdım eğer maddi durumunuz el verirse kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim
Esratansel Kubrasah hiç bir sıkıntımız yok çok şükür 😇 böyle bi sonuç olacağını biliyordum yaptırırken ama insan yinede tereddütte kalıyor o yüzden aklımın rahat olabilmesi için yaptırdım çok yıpratmıştım kendimi çünkü
Esratansel Htc01 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 onlar iyi olsun başka bişey istemiyorum 😇😀😍
Kubrasah Esratansel cok ama cok sevindim. Bende ayni sekilde o kadar cok uzuldumki testi vermistim ama sonuc beklerken hayat durdu sanki. Dun cikti sonucum benimde cok sukur temiz geldi😊 Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin😊
Esratansel Kubrasah aynen öyle valla 15 gün hayat duruyor gerçekten insan down sendromlu olmasından değil ona nasıl bi gelecek sağlarım korkusu oluyor. Bende çok sevindim gerçekten Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😍😇