Aysenturnaaa Babyto-Mom kızımda kamera kullandım çok güvenli bence özellikle hareket etmeye başladıkça görünce içiniz daha rahat eder
Beyzan Babyto-Mom ben telsiz kullandim çok da uygun bir fiyata almıştım ama gece kullanımi için değil zaten aynı odada yatıyoruz geceleri. Ben telsizi gündüz uykusu ve misafirlikte kullandım. Başkasının evine gidince anneanne babaanne de olsa evlerdd sohbt muhabbet oluyor kapı kapatmak zorunda kalıyordum sonra sık sık gidip bakıyordum filan ama telsiz baya işimi gördü. Kamera alacaksanız sabit bir şey olmasın taşınabilen ve kendine ait monitöru olan bir model olsun.
denizkizim Aysenturnaaa peki geceleri nasıl uyanıyorsunuz. bildirim harici telsiz gibi ses gönderiyor mu?
Emel123 denizkizim bende xiaomininki var. Yalnızca hareket algılandı şeklinde bildirim geliyor. Ses yok. O sebeple bir tanıdıktan gelmişti eski bir telsiz. Onu kullamıyorum iyiki gelmiş ve ben vermemişim başkasına. Aksi halde kamerayla olmazmış. Ama kameraya da istediğin zaman girip bakabiliyosun. Hareket algılama olduğunda nasıl olmuş, ne yapmış görüyorsun. O açıdan iyi oluyor.
denizkizim Aysenturnaaa hangi marka kullanıyorsunuz? benim baktıklarım kamerayı odaya yerleştiriyosun, bebek ağlayınca ya da hareket edince telefonuna bildirim geliyor. ses gelmesi için telefonunda uygulamanın açık kalması gerekiyor