ElifGunesaltn Fiyatları 150den aşağı değil benim bildiğim kadarıyla, biz kendi beğendiğim kumaşları aldık evde yapımı çok kolay yapabilecekler deneyebilir. Maliyeti daha az oluyor ve istediğiniz şekilde renkleri ayarlayabiliyorsunuz
KezibanUan ElifGunesaltn baby nest sayfasına bak canım kendi sitesine 130 liradan 90na düşmüş yatağı ve yastığı var 2 yaşına kadar kullanım yazıyo büyük olandan
BraKarpuz KezibanUan ben aldım ama daha kullanmadım. Fakat çok amaçlı kullanılabiliyor. Yeni doğum yapan kullanan arkadaşım kesinlikle iyi ki almışım dedi tabi kişiden kişiye değişir bu durum
KezibanUan BraKarpuz bende alıp denemek istiyorum emzirir yanıma koyarım ezilmez bebişim diye bakalım İnşallah memnun kalırım 🤩
Zeykem KezibanUan bende hevslendımde almıcam ya oda eksık oluversın onun yerıne uyku arkadası fil aldım onun uzerıne yatırırım oda yukusacık
Nascnraden Mariaisa peki kuculen baybi nest napiyorsunuz yani nasil degerlendirilir cunku 3 aydan sonra kuculur
Mariaisa Nascnraden yoo ben yaklaşık 6 ay kullandım pikniğe bile gittiğimde götürdüm uyusun içinde diye. Sonrasında yıkayıp kaldırdım şimdi ikinci bebeğimde kullanacağım
Nascnraden Mariaisa bende aldim sanki kucuk gibi geldi bana 🤗 yatsin kullansin onemli degil sadece aklimi o kurcaladi hani yatmayinca nasil degerlendirilir diye
Gozdealpu Bana hediye geliyor yarım saate elimde olur. Kumaşını ben seçtim. Kullanışlı gibi görünüyor.
EmreBusra KezibanUan bende kendi isteğime göre diktirdim çok güzel oldu, bakalım daha kullanmaya başlamadım. 37+2 deyim 😇