Tt7116 Kızlar 38+1 günlük hamileyim, bugün çatı muayenesi yapmak istedi doktor , çok kastım kendimi yapamadı perşembe tekrar gidicem, çok hassassın normal doğuma dayanamazsın dedi. Bu korkuyu nasıl aştınız ??
anesyk Tt7116 bende dün oldum okadar stresliydim ki aslında hiç bişe yokmuş okadar kısa sürüyor ki hiç bişe anlamıyosun sadece kendini kasma derin nefes al herkesin acı eşiği farklı tabi ama korkulcak bişe değilmiş inan
esraizmirli Tt7116 ay bugün bende oldum hiçbişey anlamadım acı bile olmadı rahat olun düşünmeyin saniyelik bir olay 10 sn anca sürüyodur
ecembugra53 Tt7116 camım bak bende en cok korkanlardandım hiç bşleyş yok Muş hatta rahşm darlığı var ben de catiım da uygundu ama normal 24 saat direndim bebek gelmeyince spinal sezeryan oldum olmak zorunda kaldım 😍😊 nasip olmadı cok direnmiştim cok istemiştim
elifkrc Bana çatı muaynesi yaparken neden sıkıyosun kendini bırak dedi sonradan da evde hergün 10 dakika aşağı doğru bastır yen bu kasmayı 10 kere ıkınmak yerine 5 ıkınışta doğurursun demişti
Bilincliebeveyn elifkrc doktorunuzun dediği şey perine masajı, faydaları çok olur mutlaka araştırıp yapmanızı tavsiye ederim. Hem çatı muayenesinde daha relax olursunuz, hem de doğum esnasında yırtılma ya da kesi riskini en aza indirmiş olursunuz
Cidemkisa Tt7116 bunda korkulcak bişi yokki afedersin ilişkiye girerken kasiyomusun kendini hayır iki saniye sürüyor bu.eger kasarsan kendini çok zorlanirsin ve normal doğum çok çok zorlu geçer senin için o psikoloji ile
Mumeray Cidemkisa aklımdakini yazmışsın. Aynen öyle 2 parmağını kapalı bi şekilde sokup içeride açıp kapatıyo korkulacak bişey yok ayni. Valla bençatıdan korkarken normal doğumda tüm elini soktu doktorum açılma olduğu için anlamadım bile 😁🤣
Tt7116 Cidemkisa inanılmaz korkuyorum aslında normal doğum için engel yok sadece kendini hazırla dedi
Cidemkisa Mumeray aynen öle sonuçta çocuk çıkıyor ordan ona dayanioruz çatı muayenesinde de dayanirsiniz yani
Mr122 Acımıyor diyenlere cok özeniyorum bende gecen carsamba oldum ama cok acıdı bayagı derıne goturup bastırdı demekki kişiden kişiye degısıyor cok üzülüyorum acıdı diye normal istıyordum halbuki