ozlemak42 Nurunannesiii12 kız sen beni sevdin heralde bi gidemedin bak bende simdi sana isinmaya başladım 😄😁
balbocegimm Mom027262 bende bu tarz yorumları anlamiyorum millet burda neler neler konusuyor yokcinsellik gecen bi bayan orgazm ile ilgili post açmış buna mı şaşırıyorsunuz yapmayin allah askina insanların hevesini kırmayın merak ediyor ne var yani bunda cok rahatsız olduysan okuma gec
DenizSayer aeminegmss haftasına bağlı canım o eğer ileri haftada doktorun kız demişse doğrudur ve bebeğinin kız iki çizgi var bacak arasında gönlünden ne geçiyorsa o olsun banada 12 de erkek sanki 16 kız sanki dediler ben son dediklerini kabul ettim ilk bi o an şok oldum sonra direkt kız ismi eşyaları baktım şu an çok mutluyum hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim kız erkek fark etmez
ATC aeminegmss bacak arası boş baya canım hayırlı olsun kız bence benim oğlumda göstermişti doktor bacak arasında çıkıntı vardı şimdi 2.ye hamileyim onda da çıkıntı var gibi kesin sonuç için pazartesi muayene olucam hiç kimseyi umursama herkes iki meyveyi de tatmak ister Allah sana 2 kızı hayırlı görmüş bana 2 oğlanı hayırlı görmüş Allah isteyen herkese iki meyveyi de hayırlı evlatlar olarak tatdırsın 😌
Buketkucuk Nurunannesiii12 belki alışverişini yapmaya başlayacak o yüzden soruyor? Ne kadar ön yargılı ve kötü kalplisiniz ya hamile kadına söylediğiniz şeye bakın “aldıracak mısın” ne demek? Hayret birşey ya…
Cansel54 İnsanlara laf söyleyip aynısını yapan o kadar çok var ki cinsiyeti merak edenlere bir ton laf edip sonra cinsiyet postu açanlar mesela, komik 🤦🏽♀️ Herkes istediğini paylaşabilir kimse cevap vermek zorunda değil.
esmesenturk aeminegmss 13 haftalıkken şehir dışındaydım başka doktora gittim çok erken niyr geldin kesin görmezsem söylemem diye fırça yedim doktordan %90 kız dedi eşim de ben de çok istiyoduk kız olsun. tabiki fark etmez ama hep hayalimizdi gerçekleşti dedik ama 16. haftada kendi doktoruma gittim 3 kere gir çık muayene etti erkek dedi fakat hala belirsiz yorum yaptı çok baktım kızların da çıkıntılı oluyor karısmasın diye dedi fakat içime hala kız doğuyor doktorum bu hafta içinde bir daha baktı erkek görüyorum dedi. değişiyor mu yanlış mı yorumluyorlar bilemiyorum ama ters köşe olabilirsiniz siz de 😅☺️
aeminegmss esmesenturk Rabbim ikimizinde gönlüne göre versin canım saglıkla kucagımiza alalım inşaallah 🥰