aeminegmss Hulya_emir Kız canım önceden erkek demişlerdi bugun gidene kadar erkek biliyorduk acaba böyle durupta erkek gözüken varmı diye sormak istemiştim
Pemberuyalar aeminegmss canım hayirlisi olsun hakkında kız erkek Allah ne verirse yapacak bişey yok şükredelim evlat hasreteliyle yanan insanlar var
ecembugra53 aeminegmss kız canım bu bebiş benim bebişimde 12. Hafta böyleydi sonra 16. Hafta da pipiyi gördük 💁🏼♀️🤦🏼♀️ Oğlum oldu
Hulya_emir ecembugra53 https://hizliresim.com/0TlbYi sizce diğer hanfendinın bebeği ile bu bebek arasında fark var mo bacak arasında
aeminegmss Hulya_emir detaylida yüz üstü durduyordu bacakları kapalıydi net bisey soyleyemem demişti erkek duruyor demişti sadece
Hulya_emir aeminegmss senin diğer bebeğin kız sanırım canım bunu da çok haklı olarak erkek istiyorsun Rabbim den umudunu hiç kesme dua et sağlıkla dileğini versin Rabbim inşallah o isterse anında değiştirir
aeminegmss Hulya_emir Allah razı olsun canım benim bana onu sudan verdi değişiklik istiyordum açıkçası erkek diye söyledikleri için şimdiye kadar seviniyordum yani duyunca değişik oldum rabbim hepimizin gönlüne göre versin umudum allahtan
Sermec27 aeminegmss bebiş kız gibi biz 17 de kesin ve net sekılde pipi görmüştük bu resimde göremedim 🥰
Nurgullmom aeminegmss Benimkide kız seninki gibi duruyo bacak arası boş 23 haftalık olduk 3 doktorda kız dedi. Başka bi doktora daha göster istersen
Kubra5734 Nur000 ay kesinlikle kstiliyorum yaa banada gina geldi bu cinsiyet donermi muhabbetinden hayr kixamiyormds merak sonucta ama. Doktor /80 kiz diyor sonrasnda erkege donermi vs daha 16 haftaliksn braz xaman gecsn bekle azck neyin acelesi
Elf29 Eceatesx merhaba sizin bebeğiniz kaç haftalık baya belli erkek olduğu benimde bie kız bi erkek dedilerde 🙂