dugmeninannesiii 34 haftalık olduk. Doktorum sadece badem yağı kullan dedi.20. Haftadan beri sadece badem yağı kullandım. Ama birden çatladım. Bio oil kullansam oluşan çatlaklarada faydası olur mu ? Faydasını gören var mı ? 🥺
Kucukkedi dugmeninannesiii bio oil ilk 6 ay fln kullandım çokta memnun kaldım, ama muhendisoglunun sayfasında içeriğinin düşündüğüm kadar temiz olmadığını öğrenince bıraktım mustela aldım ama bio oil çok daha güzeldi tabi.
Bernie dugmeninannesiii ne kullanicaksiniz bilmiyorum ama bademyagi tuylenme yapiyormus,malum gorevi sac vb beslemek😇
Kucukkedi Milanaaaa https://instagram.com/muhendisinoglu?igshid=1144epqrmqeav egemen koray beyli yazarsanız da çıkar
Kuzeyin07 dugmeninannesiii ben ilk gebeliğimde kullandım bio oili hiç faydasını görmedim bu durum biraz ırsi annemde de var parmak parmak çatlaklar bendede oldu valla☺️
cileklidondurma dugmeninannesiii aylarca kullandım çatladı yinede bacağımın basen kısmı kırmızı şekilde bide iç bacağımda da oldu bio oil lierac düzenli kullandım olcağı varsa oluyor açıkcası tamamen deri ile alakalı bence
Rkn-2byby Hindistan cevizi yağını tavsiye ederim ben kullanıyorum daha çatlağım olmadı 28 haftalık olduk sadece tüylenme oldu biraz onu anlamadım