Nesringurkan Dun sabahtan beri sag kasigim ve bobregim de agri vardi dun aksam hastaneye gittim idrar testi yaptilar acilde cok yuksek dozda enfeksiyon cikti konturollerimin yapildigi hastane oldugu icin doktorumu aradilar yatis yapilmasi gerekiyo diye doktorum Ilac yazdirdi eve yolladi duramadim agridan ciktim tekrar gittim hastaneye agri kesici yatirdim kendime serum takli parol cok iyi geldi bugun yine agrim var ilaci kullaniyorum ama Bana Dogal hamileyken bni bu enfeksiyondan kurtarcak bisey Soyleyin nolur 33 haftalık hamileyim bu arada
Bugra Nesringurkan ben de de aynısı oldu ilaç kullanıyorım fakar geçmedi ve hala sağ kasıgım de ve böbreklerim de ağrı var korkuyorum
Nurr Enfeksiyon bende de var fitil falan kullandim ama gecmedi bol su iciyorum sadece sizde vajinada boyle bicak agrisi batmasi gibi oluyormuydu bende varda bende 33 haftaligim
Nesringurkan Nurr ya Sanki bebek icerden Bana parmak atiyomus gibi 😊bi anda oluyo o ama surekli olmuyo 2-3 defa gunde en fazla baska da hic bisey hissetmiyorum Bide arada koku hissediyorum idrar da o kadar ama cokmus enfeksiyonum Bana antibiyotik verdi
Aysenurflk Bende de agrı ve koku oldu hastaneye gittim fitiller kremler verdi hiç bir işe yaramadı bende batikonla sıcak suya oturdum o iyileştirdi beni mantar enfeksiyonundan şimdi de 23 haftalıgım çok kötü kokum var sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum sürelikli eşime kokuyormuyum diye sormaktan bıktım doktora gittiğimde gene fitil verdi ama kullanmak istemedim intim temizleyici aldım sabah akşam yıkıyorum ancak rahatladım bende koku fln kalmadı