Srgzl Kızlar çok özür dileyerek soruyorum ama benim 2 gündür büyük abdestim ince ince geliyor neden olabilir bu internette araştırdım saçma sapan şeyler yaziyo 20 haftalık hamileyim lütfen bilgisi olan yazabilirmi yada böyle bişey yaşayan
Bloggeranne_93 Srgzl canım bazen banada oluyor normal galıba. 20. Haftadayız baya kabızlık cekmeye basladım 1-2 haftadır ya
Srgzl EmineYavuzhan1 nasıl oluyo canim ya bı tarif edermisin ben kabız gibiyim ama diskim incecik çıkıyor afedersin kalem gibi
Srgzl Bloggeranne_93 dıskimda incelme varmı canım seninde böyle kabız gibi yapıyorum ama kalem gibi ince çıkıyor neden acaba☹️
EmineYavuzhan1 Srgzl Kuru kayısı yada kefir içsek işe yarar diye düşünüyorum bide ilaçların etkisi de var
MomMomMom377 Srgzl internette her okuduğunuza takılmayın lütfen internette kitle felan yazıyodur şimdi. Gebelikte bazı şeyler normal olabiliyor. Siz kabızlığa çözüm bulmaya çalışın düzelir inşallah. Takip edersiniz . İlk muayenenizde doktorunuza sorarsınız. Evham yapmayın lütfen😌
Srgzl MomMomMom377 Evet yaaa internette en kötü şeyler yaziyo bende korktum haliyle böyle bir durum yaşayan varsa içim rahatlar en azından niye oluyoki acaba ☹️