TatlisiminAnnesi Kızlar merhaba, 17. Haftamdaym ve 2 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum, ıkınma sonucu da az miktarda vajinamdan kan geliyor. Ne alakası var anlamadım acaba böyle birsey yaşadınız mı?
Esosun TatlisiminAnnesi popodan geliyodur kabızsan vajinadan gelmez vajinadan geliyosa aşırı ıkınmadan kaynaklı bebekte sıkıntıya sebep olabilir önce onu tam bi öğren eğer vajina ise hastaneye koş
Sermec27 TatlisiminAnnesi vajina mı makat mı vajinadan kan geliyorsa mutlaka acile gidin normal değil bende kabızlık yaşıyorum su an hemoroidde cıktı dısarıya bir ara benimde kan gelmişti ama makattan gelmişti kayısı rahatlatıyordu önceden gebelik şekeri cıktı onu da yiyemiyorum su an doktorum yazdım bakalım ne diyecek ben demir ilacını 3 e cıkardıgm içln su an kabız oldum vajinadan geldiyse kan mutlaka doktornza görünün
Aysenturnaaa TatlisiminAnnesi gebelikte ikinmak iyi değil doktorum kabız olunca ıkınma sakin demişti iki kez bende zorladım benden de gelmişti akıntıyla bir hafif pembe leke
Seymaec Size çözümüm; sabah aç karna deveci armutu yiyin. Bende büyük sıkıntılar çekiyordum armut ilaç gibi geldi deneyin mutlaka
Alya_7 Sağlık ocağındaki hemşire söylemişti kuru kayısıyı kaynat sabah aç karnına suyunu iç demişti çokta iyi geldi ben ilk haftalarımda öyleydim fena durumdaydım direk işe yaradı.