2cakir_annesi VMS ben bugun oldum. 7.8 e inince hemen rapor yazdılar. Bugun eczaneden aldim ve 2×2 seklinde yapildi. Haftaya son 2×2 serum takacaklar. Suan 34.4 um
Sermec27 VMS bu gidişle alcam sanırım ferritin 7.7 cıktı demir ilacını 3 e cıkardıgmz halde 8 gün sonra kontrol var bakalım doktor ne diyecek
Sare_amine Benim degerim 4… ama damardan vermedi yogurdun üzerine kirip yememi söyledi doktor… ne olacak bu demir sorunu offff 😔
cns35kpk Bende bugün aldım 👍 günde 2kere Demir ilacı (gyno ferro sanol) kullanmama rağmen değerim gerileyince takviye için serum şeklinde aldım.
Sermec27 cns35kpk ben de öyleyim günde 3 e cıkardı doktorum vegaferon oral şase kullanıyorum kabız oldum onun yüzünden 3 gün önce kan verdim 7.7 cıktı ferritin doktor randevum var 8 güne bilmiyorum nolcak
cns35kpk VMS benim hemoglobin değerim düşüktü. (Demir ve Demir bağlama değeriniz düşük olursa hemoglobin değeriniz düşer) hemoglobin 10.8di geçen ay, gyno ferro günde 2tane almaya başladım. Ona rağmen 10.4 e düştü. O yüzden takviye aldım.
cns35kpk Sermec27 sabahları aç karnına kuru kayısı ve üzerine sıcağa yakın ılık su için. Bu şekilde hiç problem yaşamadım