Sesu Kızlar, Hatay Antakya Akademi Hastanesinde Spinal Anestezi ile sezeryan doğum yapacam Allah’ın izniyle, aranızda yapan varsa nasıl gecti memnun kaldınızmı bişey hissettinizzmi hastane nasıldı
Arifcaninannesi Sesu ben defneye gidiyorum komsum ozkan hocada yapmisti akademide hicbir sıkıntı gormedik gayette ilgili bir doktor
Asya29_aslnyrk Sesu ben ilk kızımı orada doğurdum çok memnun kaldım 2.kızımı 9 gün sonra kısmetse kucağıma alacam yine orada yapcm Çiğdem uçucu doktorum gayet memnunum😊 Özkan beyde gayet iyi bi doktor. Acı nescafe ve bol su kendni bırkma yürüyüş yap ben doğum yaptığımın 2. Günü ayağa kalktım
Sesu Arifcaninannesi bende Özkan hocada doğum yapıcam canım, gercekten mi memnun kalmışmı çok korkuyorum, spinal anestezi mi acaba bişey hissttetimi
Arifcaninannesi Sesu Cnm bende urfada dogumumu yaptim hatayda oturuyorum spinal oldum normal igne gibi ztn vurduklari gibi bacaklarin uyusuyor igneyi cikardiklarini hissetmiyorsun bile direk uyusuyorsun cunku ben 2 defa muane oldum ozkan beyde cok memnun kaldim
Arifcaninannesi Sesu Evet cnm ama aci nescafe su ve bol yuruyus ben oburgun merdivenden inip arabaya binip eve gittim ve merdivenle yukari ciktim o kadarki rahatti ona gore dediklerimi uygulayin ve ozkan beyden cok memnunum sizi sasirtacagini düşünmüyorum
Sesu Arifcaninannesi içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim size