Kevser616161 Merhaba kızlar Bugün kontrole gittim 6 haftalık bebek , kese için 8 haftalık dedi , we kalp atışı duyulmuyor gebeliği sonlandırabirz dedi ptesi çağırdı , bazılarında geç duyulıyormuş ne yapmalıyım
Pcoylayasam Kevser616161 endişe etme canım inşallah duyulur ben 11.haftaya kadar bekledim bebek oluşmamıştı malesef sonlandırmak zorunda kaldık bu salı kürtaj oldum hakkında hayırlısı olsun 🌸
Sineemiis Kevser616161 6+2 de karindan gördük biz ama herkesin aynı olmaz bence sakin ol canım bebek varsa kesenin ölçüsünün ne önemi var acaba anlayamadım 😔 insallah pzt duyarsın Rabbim evladını sağlıkla sana bağışlasın
Kevser616161 iremgun Son adet tarihim 11 şubat Doktor 6 haftalık bebeğin dedi ama duyamadı , biraz daha beklesek dedim kesen 8 hafta görünüyor desi bekle ama ümitlenme dedi
iremgun Kevser616161 kese boyutunuz haftanıza göre ilerlemiş görünüyor. İnşallah 1 hafta bekleyin rabbim yüzünüzü güldürsün kalp atışını duyun İnşallah. En kötü bir doktordan daha fikir alın derim. Bu sebepten değil ama bir kaybım var benim de ama gidip başka doktorlardan da fikir aldım. İnşallah duyarsınız🤲🤲
Sadece_anne Kevser616161 Benin son adetim 13 şubat tam 8+0 dayım bugün sizin nasıl 11 şubatta 6 haftalık oluyor anlamadım benimde 6+6 da daha kese yeni görüldü 9.haftada gidip göreceğim bebeği ve kalp atışını insaAllah
Mavi34 Kevser616161 son adetim 10 şubattı. 6+6da karin dan duyulmadı vajinal usg de duyumdu kalp atışı. 1 hafta sonra 7.haftada karin dan da duyduk
Zmrtbrk6161 Kevser616161 Kevser616161 kuzum herşey allahtan bol bol dua et kalp atışları 7. Haftadan sonra net alınıyor diye biliyorum doktor yanılması da yaşanılabiliyor.
Zmrtbrk6161 ilk gebeliğimin 7. Haftasında kalp atışı almıştım 1 hafta sonra kontrolde kalp atışı gitmişti ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Alttan muane oldunuz mu ona rağmen yokmuydu
Kevser616161 Zmrtbrk6161 Muayenede baktı kese war bebek yok görünmüyor dedi, Bu sefer alttan bakınca bebeği gördü kalp atışı yok dedi. Hafta
2kezanneo Kevser616161 banada aynısını demisti doktorum ama içimden öyle geçirmedim hic kesin geç döllenme falan diye düşündüm 7 haftalık gittiğimde duyduk çok şükür
Kevser616161 2kezanneo bende senin gibi düşünüyorum ama doktor bana öyle geç döllenme olabilr gibi bşey demedi p tesi kontrol edecekler eğer yoksa alacaklar, ama erken değil mi 1 2 hafta beklersem bana zararı olur mu
Damla4622 Kevser616161 Canım bana bi zararı olurmu diye acele edeceksen zararı olmaz bebek çok küçük olduğu için bende daha önce 2bebek kaybettim 2. Hamileliğimde tam 7haftalıkken kalp atışını duymuştuk ama birkaç gün içinde ölmüş ve 12.haftasındaydı sonraki kontrolüm yaklaşık 4 buçuk hafta sonra öğrendim öldüğünü ve bana hiçbir zarar vermemişti doktorda küçük olduğu için zarar vermez zaten demişti
Damla4622 Kevser616161 Canım bence 6hafta çok erken duyanlar vardır tabi ama kimisi 8.haftada bile duyabiliyor bende 7.haftamda duymuştum bence pazartesi değil bir hafta daha bekleyip farklı bi doktora gitmelisin hem içinde bi şüphe kalmamış olur eğer yine kalp atışını duyamazsan ama içini ferah tut bende ilk gidişimde alttan muayene ile zor görmüştüm bebeğimi ve kalp atışını duyamamıştım 7.haftamda duydum içini ferah tut herşey Allah’tan rabbim can versin hayırlısıyla duy inşallah
Burcuckmk Kevser616161 5. Haftada keseyi 7.haftada kalp atışını duymuştum canim hakkinda hayirlsii olsun