saziye51 Betulnuri bende aynı durumdayım şuan kara kara doğuma gelebilecek mi diye düşünüyorum gelse de büyük ihtimalle doğumdan sonra 😞
Betulnuri saziye51 inşallah doğumda yanımızda olurlar ya tamam şimdiye kadar olamadılar ama bu zor ve güzel anı onunla yaşamak istiyorum ben 😥
Cnpksevval01 Pelin__1 benim eşim de Irak’a gidicek yakında, doğuma gönderirler merak etme Allah analı babalı büyütsün ❤️
karanim24 ElifB08 ama izin vermemişler malesef. Eşim o kadar dil döktüm ama doğumdan sonra gidebilirsin dediler dedi..😞
ElifB08 karanim24 O sanırım çalıştığı yerle alakalıdır. Fazla disiplinli bir yerse doğrudur. İnşallah insafa gelirler de erkenden yanınızda olur eşiniz 🤲🏼🌹
Margaret Bunların hiç önemi yok konu sahibi . Babası sağ olsun hayatta olsun sizi sevsin başınızda dursun … Ya babasız buyuse? Doğumda olmayiversin de sağ olsun yeter ki
kubrakokcan karanim24 Haziran da bi görev açıklanacak. Eğer görev çıkarsa ağustosta doğumumuz var. Temmuzda gidecek. Sınır ötesi olduğu için gelip gelememe durumu belli değil , ki normal doğum olursa zaten istese de yetişemez. Dua edip bekliyorum yalnızda 🙏
karanim24 kubrakokcan asker eşleri olarak işimiz çok zor gerçekten benimde 10 gün sonra doğumum ancak doğumdan bi kaç gün sonra gelecek
YuvarlanamayanPandaa karanim24 hiçbir şekilde belli değil aniden göreve çıkaraa giderse gelemez yanı planlayamıyoruz komutanlar bile kesın bişi diyemiyor 🥺
kubrakokcan karanim24 Allah yardımcınız olsun. Zor olur belki eşinizin yanınızda olmaması. Ama canı sağ olsun da. Sonra gelse de olur. rabbim hepsinin yardımcısı olsun 🙏🍀
YuvarlanamayanPandaa karanim24 fazlasıyla zor ekimde doğum var ekime kadar izin kullanmayacak ki doğumda kalabileyim diye o bile ihtimal Allah herkese sabır versin
karanim24 YuvarlanamayanPandaa canım benim eşimde temmuzdan beri izin kullanmıyor doğumda gelebileyim diye. Ama 10 gün sonra doğumum var malesef doğumdan sonra gelecek.. inşallah seninki gelebilir
YuvarlanamayanPandaa karanim24 hayrla gelirlr inşallahh kuzum 2 bucuk ay oldu gideli 3 aylık hamileyim hakkımızda en hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşallah kuzuum