anneligeadimadim Soğan kürü veya maydanoz kürü yapanlar var mı aramızda gebeliğe yardımcı olsun, tıkanıklık açsın veya kistlere iyi gelsin diye. Bir de malûm Ramazan ayına giriyoruz, bu ayda nasıl uygulanır bu kürler bilenler yazarsa sevinirim, teşekkürler şimdiden
afrasil anneligeadimadim ben kist icin sogan kürü kullanmıştım iyi geldi . Yotubeden bakarak yaptım . Sahurda veya iftarda icebilirsiniz veya aksam yatarken ac karnına ama soğan ramazanda midenizi etkileyebilir dikkat edin
Senrm anneligeadimadim ben soğan suyu içmiştim 15 gün boyunca gerçekten temizliyor iftardan 15 dk önce falan için ama hemen yemek yemeyin gece yatmadan için zaten normal zamanda da bu şekilde sabah aç karına akşam yatmadan evvel
Malidlgz anneligeadimadim ben ender Saraçoğlunun soğan suyu tarifini uyguladım bir ay adetin ikk günü başladım 15 gün içtim ve ilk ay hamile kaldım şuan beş aylık hamileyim çok şükür soğan suyu deneyin ama hamile olmadığınıza emin olup deneyin eğer hamileyken içilirse çocuğu düşürürmus
Hanim90 anneligeadimadim bir tanıdık içmişti maydanoz kürünü bebek varmış meğerse düşmüştü malesef gebe olmadığınıza emin olun muhakkak
anneligeadimadim Malidlgz internette adet zamanı içmeyin yazıyor ama? Bebeğiniz hayırlı olsun bu arada
Malidlgz anneligeadimadim teşekürler ben adetin ilk gunu başladım 15 gün sabah akşam bir bardak aç karnına içtim