EsraGnan 35+4 haftadayım göğüslerim çok büyümedi tam olarak ne zaman süt dolacak acaba içine haftası erken olan kişilerden süt akıntı geliyormuş bende hiç öyle biley olmadı da 🤔
Merveozcelikcckl EsraGnan benim göğüslerim çok küçüktü 3. Aydan itibaren büyümeye başladı 28. Haftamdayım ara ara süt geliyor ağrı oluyor sürekli ama kişiden kişiye değişebilir kuzenim Doğum yaptı göğüsleri minicikti ama sütü fazlasıyla yetiyormuş
zehracinar EsraGnan Benim o kadar büyüdü ki çevremdekiler sen çocuğu orda mı taşıyorsun diye dalga geçiyor 😂18.haftadan beri de sıvı geliyor proklatin hormonlarım yüksek olduğu için 👍🏻
Fatmasp Benim sancılarım arttığında büyüdü göğüslerim ama süt konusu öyle değil bence 1,5 aydın süt geliyor göğüsümden :)
EsraGnan Merveozcelikcckl Bende ne bir akıntı ne de süt var endişelendim açıkçası inşallah normal bir durumdur 🙏🏻
Merveozcelikcckl EsraGnan korkacak birşey yok canım gebelerin yüzde ellisinde süt geliyorsa diğer yarısında gelmiyor kendine sıkıntı etme doğan rızkıyla geliyor😘