Damlladamlla Cvtysmn koltuklarımı bende yıkatmayı düşündüm ama çok da kirli değiller eşim silecek eğer temiz durmazsa verebilirim memnunmusumuz yıkandıktan sonra hemen kuru kaldı mı
surass Benimde son 9 günüm kaldı. Kendimi iyi hissettiğim zamanlarda düzen işlerini hallettim genelde dolap içlerini vs. Halıları verdik yıkamaya, koltuk yıkamacı gelicek. Annemde geliyo yarın. Bizde durumlar böyle ☺️
BuglemSultan Benim annemde kayınvalidem de rahatsız. Eşimle dip köşe süpürüp siliyoruz ama apartmanda kalorifer isi çok oluyor camları ben silemem o yüzden komsumuz var o gelecek inşallah yada teyze kızlarım gelir yapar
Hilalylmz58 Damlladamlla suan daha erken benim icin 28 haftaligim daha ama doguma ve ne esimin nede kendi ailemden kimsemiznyok yasadigimz sehirde dogumda sadece annem gelicek ama temzligide son bir hafta kala arkdslarim gelicekler sagolsun onlar yaoicak
Tuba04 Damlladamlla canım hiç kafana göre takma zaten bu dönemde bebek görmeye bile gelinmemesi lazım misafir kabul etme
Anne321 Damlladamlla aynen canim kendi annem gelemiyo babannem 2 küçük kardesim var esimin tarafi iste yardim ediyo