YelizYildirim İlişkiden kaç dün sonra test yaparsak net sonuç alırız? Siz kaç gün sonra test yaptınız?
Mombaby64 YelizYildirim yumurtlamamın 11. Günü normal gebelik testi ile öğrendim adetime 6 gün vardı 🌸
Gulceefe-00 YelizYildirim bence adetinizin geçmesini bekleyin ben adetime üç gün varken kan verdim 1.58 çıktı adetim bir gün geçtikten sonra tekrar kan verdim 122 çıktı. En sağlıklısı adet geçmesini beklemek boşuna uzulmezsiniz.
elisa123 YelizYildirim en güzeli adet geçikmesi beklekmek ama sabırsız oldugum için adettime 3 gün kala test ypmştım cok şükür pozitif gördük cok stresli bir dönemdi 2 gün de bir kan vermeye gidiyorduk artışlar nasıl diye sonuç bklerkende ayrı bir stres oluyor insan
Esolinn YelizYildirim adete 6 gün kala hem normal hem erken gebelik testinde silik şekilde çıkmıştı benim
sibelbulut YelizYildirim adet tarihinizi bekleyin çnkü öncesinde yapsanız bile acaba erken mi yaptımda çıkmadı diye içiniz içinizi yer tecrübeyle sabit zamanını bekleyin 😂
Ysmn61 Ben adetime 8 9 gün vardı dayanamadım erken gebelik testi yaptım silik çıktı sonra hastaneye falan gittim hamile olduğumu öğrendim ama çok erken öğrendim 3 hafta yeni olmuştu 😊