Bizde sonunda mezun olduk ☺️ hep merak ediyordum nasıl bi doğum beni bekliyor diye şükür üzerinden 15 gün geçti bile. Gelelim hikayeme ki bunu yazdığıma hala inanamıyorum 🙈 Hamileliğim orta şekerli geçmişti.heyecanlı meraklı endişeli tüm duyguları yaşamıştım. 40 haftaya kadar kızım gelmek istemedi. Hiçte belirtim yoktu. Ne açılma ne sancı keyfimiz yerindeydi.Doğum şeklini kendim belirlemek istemedim tamamen akışına bıraktım. Son zamanlarda bebişte az kilo alıyordu ama doktorum haftalarını tamamlasın bekleyelim herşey yolunda demişti. 40 haftaya geldiğimizde suniyle deneyelim dedi kabul ettim. Doktoruma çok güveniyordum.Sabahtan hastaneye yatışımız oldu ailecek odaya yerleştik 🙈. 9 bçkta nstye bağlandım. Damar yolum açıldı ilerleyen zamanlarda lavman yapıldı. Alttan bi iple losyon gibi bişey bırakıldı. Rahim yumuşasın diye. Sancılar gelmeye başladı yürüdüm pilates topunda oturdum kalktım henüz beni zorlayan ağrılar yoktu. Herkesle muhabbet ediyordum arada nstye bağlanıyordum 11 bçkta sıklaşmaya başladı açıklık 4 cmdi. Bu arada evden çıkmadan meryem ana otunu suya koymuştum. Saatte bir cm açılma bekleniyordu. 12 bçkta suni takıldı en düşük derecede. Ağrılarım arttı. Ebem epidurali önermedi duşta geçirmemi istedi süreci. Öyle de oldu. Duştan çıkamadım. Bütün sancımı orda karşıladım. Saat 13:45te dayanamadığımı sezaryene girmek istediğimi söyledim eşime. O sırada duştaydım. Ebem geldi ve doğuma giriyoruz dedi. Eşim ailem sancı sürecinde hep yanımdaydı. Beni doğumhaneye götürürken herkes hüngür hüngür ağlıyordu. Çatala çıktım ve sancı geldiğinde ıkınmamı söylediler. O sırada canım doktorum geldi ve onun verdiği cesaretle bir kaç kez ıkındım en son haydii dediler geliyor çok az kaldı karnıma bir kere bastırdılar kuvvetli ıkındım vee tam 14:00 da meleğimi doğurdum. Çok şükür 🤲 dikişlerimi atarken hissetmedim acı fln kuzumu koynuma koydular. Şok içindeydim tüm ağrı sızı bitmişti ve beni bekleyen bir melek vardı odaya geçtiğimde herkesn gözleri dolu doluydu. Eşim dedi ki helal olsun sana ne istersen alcam sana 🙈😂kızlar kendinize güvenin Buradaki tüm pozitif hikayeleri yazmıştım aklıma. Ve ben yaptıysam sende yaparsın. Rabbim kolaylığını veriyor. İlk günden itibaren kızıma kendim bakıyorum ağrısız sızısız. Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Sizlere de kolay doğumlar diliyorum. O kadar çok detay var ki kızım uyanmadan anca bu kadar yazabildim. Çok güzel bi duyguymuş elhamdulillah uzun oldu kusura bakmayın ama uzun hikayeleri severim okuduğunuz için teşekkürler 😊 sorularınız varsa müsait oldukça cevaplarım.