[silindi] Bfduam Bn düzensiz oluyodum zannettim ki yine geç olacam baktım olmuyo hmn test yaptım ve hamileyim 😊😊
bukusum Bsrbnzr benimkide suan tam tersi. Regli once cok agrirdi goguslerim. 3 gundur gecikmem var hic agri yok goguslerde. Yarin test yapicam
Yildizparlak papatya56 geçmiş olsun düşüklerin için şimdi hamile misin ve nasıl oldu düşüşün acaba benimde bir kimyasal bir dış gebeliğim oldu şimdi de adetime 9 gün var çok istiyorum hamile çıkmayı kasık ve karın ağrım var ama hayırlısı diyelim
bukusum papatya56 tabi yazayim. Hayirlisi neyse o olsun. Yarin ramazan baslangici insallah guzel haber alirim. 🙏
[silindi] Benim adete 1 hafta kala sürekli mide ekşimesi vardi her gün her saat eksiyordu midem 🤦 ve hiç böyle olmazdı birkaç gün sonra şüphelenip test yaptım veeee 2 çizgi 😍😍🤰
Bfduam [silindi] aynı beni yazmışsın, bir haftam var dünden beri sürekli mide yanması, ekşimesi, hazımsızlık gibi hafif bulantım var. Ama bu kadar erken böyle belirtiler olmaz diye yoramıyorum hamileliğe. Gece yediğimizden midir diye düşünüyorum.
Milenka papatya56 sanmıyorum istahta bir artış olmuştu benim.yiyip yiyip doymuyodum 😂göğüs ağrısı vs ilk aydan sonra başlıyor.benim regli olmadan önce göğüslerimde genelde ağrı oluyodu Korona olmayında aman dikkat
[silindi] papatya56 rabbim kucağını boş bırakmasın ennnn kısa zamanda inşallah gebelik haberini verirsin 🤲🏽🤲🏽🤲🏽👼🏼
papatya56 Yildizparlak Sagol canım ilki 4 aylıktı doktor kanamam oldu suyum geldı düştü ikincisıde 9 haftalıktı kalbı atmıyodu kesem gelismedı kanamam oldu kurtaj oldum genetiği gittim kan pıhtılasması cıktı 3 ay oldu düşük yapalı 1 aydır korunmuyorum coraspın kullanıyorum