berraninannesi Anneler 38+1 haftamızdayız. Bende Meryem ana otunu deneyeceğim inşallah faydası olur. Suya hangi duaları okumamız gerekiyor. Ben şimdiden suya okusam duaları sancım başlayınca da içine katsam otu olur mu acaba? Sancılarım oluyor arada özel bölgeme baskı yapıyor gibi sızlama oluyor bakalım prenses ne zaman gelecek👼🏻 Kullananlar varsa bilgilendirebilir mi? Birde illa suyundan içmek gerekiyor mu?☺️
2b1k berraninannesi Felak nas fatiha Meryem sures8 okunuyorinternette yazar bakın, ben suyunu icememistim ama acilmam sabah yoktu öğleden sonra 4te doğurmuştum,,
2b1k berraninannesi yani suyunuz gelince otu koyup dualari okutun birine ya da tvden açın,,otun amacı rahmin açılması doğumun başlaması otu koyup dua ediyorsunuz o açılıyor yavaş yavaş
Gllpkr berraninannesi canım ota oku ben nas felak inşikak ayetel kürsi okudum üfledim sancım gelincede suya koydum doğuma gittim
nslhhsn9221 Ben hamile kaldığım ay suya koymuştum birbucuk litre filandi su Meryem süresi, Felak , nas ,Ayetel Kürsi okudum diye hatırlıyorum. Namaz dualarından bildiklerinizi hep okuyun . Suda fazla durunca suyu biraz bulandırıyor. Önceden suya koymayın
berraninannesi Gllpkr bende böyle yapacağım çünkü ne zaman sancım olur bilemiyorum ☺️ Gün içinde yavaş yavaş kasılmalarım oluyor. En azından duaları okumuş olurum hazır olur. 🌸
Btlerva berraninannesi Hayırşı doğumun olsun inşAllah canım 🙏🏻 Bende yapıcam Rabbim nasip ederse ılık suya sancıların başlayınca otu koyacaksın ve fatiha inşirah felak nas ayet-el kürsi ve meryem süresini okuyacaksın ve üç yudum içeceksin sudan. Doğumdan sonra da sudan çıkartacaksın otu. Ot kapandıkça rahim de kapanıyormuş. Geniş bir kapta yaparsan daha iyi oluyormuş.Yapabilirsen kendinin yapmasi daha faydalı ama yapamazsan da bi başkası yapabilir. Tanıdıkların da senin niyetine meryem süresini inşirah süresini okusunlar doğuma gidince Rabbimin izniyle kolay olur inşallah 🙏🏻
berraninannesi Btlerva amin inşallah canım rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲👼🏻 Teşekkür ederim canım çok sağol 🙏💜
Bsra1111111 berraninannesi daha sonrasında otu güzel biryerde kurumasını bekle eve de getir o kurudukca vajinada toparlaniyir