Yarennnkan 3 gun once doğum yaptım bebeğimi yoğum bakıma aldılar oksijen veriliyormus başına gelen oldu mu kaç günde iylestiler Canım çok yanıyor yavrum hastanede ben evdeyim 😔
Bsmlh Yarennnkan cok geçmiş olsun cnm ben 26 beri suyum az eger dayanırsa 37+3 alacak bugun yine tekrarladı bu bebek oksijene girecek diye
Annelikkk Yarennnkan benim.bebegim de kuwezde şuan fanus da oksijen wermiyo bende çok uzgunum hatta sütüm bile azalışı üzüntüden inşallah tez zamanda aliriz kucagmza
Seda--mete Annelikkk Çok gecmiş olsun canım, en kısa zamanda kucagına alırsın ınşallah. Bebek 34te geldıgı ıcın mı oldu? Tuncay hocanın yorumu ne oldu beklenen bırsey mıydı 😔 çok üzüldüm açıkcası. Dualarım sizinle
Yarennnkan Fatmaada2015 bebeğim 38 haftalık dogdu kilosu da 3 kilo dogdu Nefes alamıyordu dediler oksijen vericez ciğerlerinde su birikmiş 😔
Fatmaada2015 Yarennnkan haftası we kilosu iyi korkma en fazla 10 güne çıkar Benim oğlumda 37 de 3.500 doğdu ama 15 gün kuwezde kaldı Doğum sırasında açılma suyundan boğazına kaçmış ciğerleri mikrop kapmıştı oksijene bağlandı sütümü sağdım süt poşetine koydum sonra hepsini içirdim sonra ewe geldik emzirdim
Annelikkk Yarennnkan bende.plesanta privea wardi acil sezeryan a alındım 34 haftalık di bebegim 2800 doğdu çok zor günler atlattık bebegimin akciger sönmesi yaşandı şuan oksijen aliyo inşallah tez zamanda gelecek Yawrum
Seda--mete Çok gecmiş olsun canım, en kısa zamanda kucagına alırsın ınşallah. Bebek 34te geldıgı ıcın mı oldu? Tuncay hocanın yorumu ne oldu beklenen bırsey mıydı 😔 çok üzüldüm açıkcası. Dualarım sizinle
Annelikkk Seda--mete yoo hayr beklenen bsey değildi ani gelişti tuncay hocada çok şaşkındı kuwez doktorumda gece 2 de tuncay hoca bile bebeğe bakmaya gelmiş dua edin Yawrum a tez zamanda kucagma alayim
Seda--mete Annelikkk anladım canım dualarım seninle Rabbım şifa versin mınığıne 🤲 haftası da ıyı merak etme çabuk toparlanır 🙏