Yasinimm Sabahtan beri iş yapıyorum koltuk kaldırdım altına kışlık montları koymak için eşim yardım bile etmedi saolsun yeni işim bitti fakat karnıma ağrı girdi bir de bebek hareketlerini hissetmiyorum yeni uzandım 😭😭🤦♀️
kucuktosbik27 Yasinimm ben bu dediklerini 32. Haftada yaptım karnım taş gibi oldu hareket etmemesi normal çok yoruldun uyuyup dinlenmen lazım o sırada başlar kıpraşmaya . Korkma kanaman falan olmadıkça birşey olmaz canım yat dinlen birşeyşer atıştır su iç 1 2 saate kıpraşır bebişin sen hareketli oldukça uyuyodur
Denizss Yasinimm korkma canım tatlı bişiler ye soluna yat hareket 🙏Allahın izniyle birşey olmamıştır 🙏
Tugba__- Yasinimm tatlı birşeyler yedinizmi yada meyve suyu için vişne suyu yedikten sonra solunuza uzanin yarım ole dinlenin ınşaallah bir sıkıntı yoktur
rmeysaa12 Yasinimm Lütfen ağır bir iş yapmayın karnınızda ki can için.. Kayınvalidem ve annemler evimi temizlerken bende ufak tefek işleri yapmıştım. O gün hiç hareket etmemişti. Ertesi gün dinlediğim için hareketleri hissetmiştim. Bol bol dinlenin. Tatlı bişeyler yiyin.