Buketttttt Doktorum bebeğimin geride. Geldiğini iki gün ve demir eksikligi olduğunu söyledi verdiği ilaç pahali bu ilacı kullansam sorun olrmu
Kvsraykt Buketttttt iyi de sağlık ocağı demir ve dvitaminini ücretsiz veriyor diye biliyorum sağlık ocağında yazdırın ya da sigorta karşılayan demir var
Buketttttt Sevi36610 sormadım cnm buzdolabında vardı bu ilaç hemşireye attm ama cevap vermiyor bide burda soraym dedm belki bilen vardir
Gulsurmeli Eczacıya sorarsanız doktorun yazdığı ilaca eş değer bir ilaç verir. Şuan bunu kullanmayın. :) Buketttttt
Buketttttt Gulsurmeli maddi durumum yok ben folik bile almadm hiç kullanmadm cnm o yüzden elimde olanlar abakiyoeum
Sevi36610 Gebelikte kullanımına bakmanız gerekiyor her ilaç kullanılmıyor biliyorsunuz ki.sigortanız yok mu? Folik asit çok önemli çünki.kaçıncı haftadasınız ?
Buketttttt Sevi36610 11+ 1 im şuan cnm evet önemli ama ben içmedim hiç daha sigorta var ama nedense karşılamıyor
Kvsraykt Buketttttt özel doktor yazdıysa sigorta karşılamaz sağlık ocağında muadilini yazdırabilirsiniz
Sevi36610 Buketttttt bunu bir sorun bence eczaneye.sigortanın karşıladığı folik asit nedir Die var çünki karşıladığı devletin.ben almıştım.muayene ücreti çıkıyor ondan zaten kaçış yok.